• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2024

21:00

Zatekla ga je stravična vest: Ministar Dačić uputio saučešće povodom terorističkog napada u Moskvi

Pedja Milosavljević

Politika

Zatekla ga je stravična vest: Ministar Dačić uputio saučešće povodom terorističkog napada u Moskvi

Podeli vest

- Sa velikom tugom i nevericom sam primio vest o zverskom terorističkom napadu u Moskvi - naveo je on.

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije - Ivica Dačić uputio je saučešće povodom terorističkog napada u Moskvi.

- Sa velikom tugom i nevericom sam primio vest o zverskom terorističkom napadu u Moskvi u kome je nastradao veliki broj građana Ruske Federacije.

U ime Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije i u svoje ime, upućujem izraze najiskrenijeg saučešća porodicama nastradalih. Sa iskrenim žaljenjem i saosećanjem delimo bol porodica poginulih. Građanima koji su povređeni želimo brz i uspešan oporavak.

Foto: Pedja Milosavljević

 

Napad na mirne građane Moskve je napad i na sve nas, na ceo civilizovani svet. Republika Srbija najoštrije osuđuje ovaj zločinački čin koji predstavlja opomenu svima. Pružamo punu podršku vašim naporima u borbi protiv terorizma koji predstavlja pretnju globalnom miru i bezbednosti i kome se može stati na put jedino zajedničkim delovanjem."

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija