• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2024

16:08

Opozicija lešinari i zbog Pagonisa! Dame iz SNS digle glas: Nulta tolerancija za nasilje, naročito za nasilje nad ženama!

Ata images / Informer

Politika

Opozicija lešinari i zbog Pagonisa! Dame iz SNS digle glas: Nulta tolerancija za nasilje, naročito za nasilje nad ženama!

Podeli vest

Dežurni hejteri bliski propaloj srpskoj opoziciji koja je doživela debakl u svim gradovima i opštinama na junskim lokalnim izborima besrizorno lešinare nad slučajem porodičnog nasilja čiji je glavni vinovnik kik-bokser Nenad Pagonis.

Iako je policija reagovala ekspresno i privela Pagonisa zbog tvrdnje njegove bivše supruge Maje Brukner da joj je polomio rebra i naneo teške telesne povrede, simpatizeri opozicije Pagonisa na perfidne načine pokušavaju da ga povežu Srpskom naprednom strankom (SNS) i naprednjake optuže za nasilje.

Na školski primer lešinarenja u vezi sa ovim slučajem reagovale su dame iz SNS, pre svih član Predsedništva Sandra Božić.

- I naravno da umesto stvarne brige opet imamo lešinarenje na delu! Nasilnici o nasilju! Jednu stvar samo da se jasno razumemo, svakog oblika nasilja se gnušamo-ovog prema ženama posebno! I znam da je to stav i mog kolege Miloša Vučevica kojeg stavljate u ovaj nepripadajući kontekst! Samim tim što je Pagonis uhapšen za porodično nasilje govori u prilog tome da nema zaštićenih! Nulta tolerancija za nasilje bilo kog oblika-posebno ovog kukavičkog, prema ženama! - napisala je ona na platformi Iks.

Reagovala je i narodna poslanica u Narodnoj skupštini Republike Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić.

- Kako tačno zamišljate da je kriv Vučević, SNS, zato što je neko "prebio ženu"?! Aman, dozovite se! To što je neko uhapšen, ko god da je, znači da nema zaštićenih. A što se Vučevića tiče, čovek se zgražava na bilo koji oblik nasilja - navela je ona.

Poruku o nultoj toleranciji protiv svake vrste nasilja upitila je i Nevena Đurić, potpredsednik GO Srpske napredne stranke. 

- Nulta tolerancija prema svakoj vrsti nasilja bila je i ostaće prioritet rada Vlade, bez izuzetka. Što se da i primetiti - na delu!  Ali, kada je um bolestan i način razmišljanja poremećen imamo baš ovakve - morbidne komentare! Važno je da su oni pljunili po SNS-u, a nije važno zašto - navela je ona.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija