• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2024

19:14

Božić postavila Stefanovića na mesto: "Biće da se plaši tajnih službi zemalja s čijim ambasadama je u prisnom odnosu..."

Masha Bandjur

Politika

Božić postavila Stefanovića na mesto: "Biće da se plaši tajnih službi zemalja s čijim ambasadama je u prisnom odnosu..."

Podeli vest

Sandra Božić, član Predsedništva SNS-a, regaovala je na izjave Borka Stefanovića o tome kako je postavljanje Vladimira Orlića na čelo BIA-e "nastavak partijskog otimanja državne tajne službe.

- Da je na čelu BIA u vreme vlasti Borka Stefanovića bio neko ko može svojim integritetom, znanjem i iskustvom da parira Vladimiru Orliću, sigurna sam da neko poput Stefanovića ne bi imao priliku da rasparčava teritoriju Srbije zarad političkih dogovora i očuvanja vlasti po svaku cenu.

Najveće “dostignuće” politike koju je zastupao Borko Stefanović jeste postavljanje granice između Srba i Srba na Ibru i izdaja srpskog naroda na KiM. Danas tu politiku nastavlja uspešno da promoviše udvarajući se partnerima iz različitih ambasada ne bi li dobio priliku da nastavi s prodajom nacionalnih interesa Srbije. Pitanje je samo na koji deo teritorije Srbije se sada nameračio i šta je obećao da će ispostaviti svojim sponzorima zarad podrške u pokušaju da dođe na vlast.

- Kada govori o strahu zloupotrebe tajne službe zarad obračunavanja u političke svrhe, biće pre da se plaši tajnih službi zemalja s čijim ambasadama je u prisnom odnosu - napisala je Božić na društvenoj mreži Iks.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51