• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2024

22:01

Ministar Đorđe Milićević ponosno pozirao sa lepom naslednicom: Privilegija je biti tvoj otac (FOTO)

Pedja Milosavljević

Politika

Ministar Đorđe Milićević ponosno pozirao sa lepom naslednicom: Privilegija je biti tvoj otac (FOTO)

Podeli vest

Ministar Đorđe Milićević profile na društvenim mrežama uglavnom koristi zbog svojih profesionalnih obaveza. Međutim, on je ovog puta odlučio sa pratiocima podeli jedan detalj privatnog života, a tiče se bitnog događaja u njegovoj porodici.

Naime, Milićevićeva ćerka danas je sa svojim vršnjacima proslavila matursko veče i zvanično obeležila kraj srednjoškolskog obrazovanja.

- Hvala ti što si mom životu dala potpuni smisao! Ponosan sam što imam privilegiju da budem tvoj otac. Kćeri moja, toliko toga si postigla, a tek si na početku pravog i samostalnog života - istakao je ministar i dodao:

- Uvek ćeš imati moju podršku i siguran sam da će se na tvom putu nizati uspesi. Čestitam ti završetak srednje škole i lep provod na maturi.

Njegova naslednica se odlučila za ležernije izdanje, te je uz laneni kombinezon uklopila rajf iste boje, a može se primetiti i da nije ljubitelj jake šminke, već prirodnijeg izgleda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija