• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.06.2024

11:08

Uzeo mandate, iskulirao obaveze u parlamentu, pa uzeo "holidej"! Maneken opozicije opet pozira! (FOTO)

printscreen Twitter

Politika

Uzeo mandate, iskulirao obaveze u parlamentu, pa uzeo "holidej"! Maneken opozicije opet pozira! (FOTO)

Podeli vest

Savo Manojlović, lider pokreta "Kreni-promeni" i propali kandidart za gradonačelnika, uzeo je odmor a da ništa nije ni radio!

Da, dobro ste pročitali. Manojlović je posle debakla na lokalnim izborima 2. juna obećao da neće uzeti odborničke naknade u Skupštini Beograda, ali se na dan konstitutivne sednice naglo predomislio, pa je rekao da će ipak uzeti novac i "dati u dobrotvorne svrhe".

Osim toga, čim je verifikovao mandate i obezbedio novac iz budžeta, Manojlović je napustio sednicu, a nije se pojavio ni na sednici u ponedeljak, kada je za gradonačelnika Beograda izabran Aleksandar Šapić sa liste "Aleksandar Vučić - Beograd sutra". 

I onda je posle dva izostanka sa svog posla, odlučio da uzme "holidej".

"Uzeo sam odmor i krenuo na marš koji je organizovao student Ivan Bjelić. 126 km prepešačićemo za tri dana. Vidimo se u Loznici na Vidovdan na protestu meštana 28. juna. Srbija nije na prodaju", napisao je Manojlović na društvenoj mreži Iks.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija