• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.06.2024

08:06

"Država ulaže ogroman novac u fudbal"! Bogdanović poručio: Nikad nije bilo lepše biti fudbaler u Srbiji nego danas! (VIDEO)

Printscreen

Politika

"Država ulaže ogroman novac u fudbal"! Bogdanović poručio: Nikad nije bilo lepše biti fudbaler u Srbiji nego danas! (VIDEO)

Podeli vest

Rade Bogdanović, bivši fudbaler i stručni konsultant, poručio je da država ulaže mnogo novca u fudbal i da nikada nije bilo lepše nego danas biti u Srbiji fudbaler.

- Meni je žao što sad nisam fudbaler zato što nikad lepše nije bilo biti fudbaler, bar na teritoriji Republike Srbije! Nekad smo odlazili trbuhom za kruhom, da zaradimo neku crkavicu da donesemo u Srbiju a danas zarađuju enormne novce. Danas je idealna priča, FSS je kupio novu Kuću fudbala, država mu pomogla, 4 nova stadiona, dobijamo Nacionalni stadion...ja mislim da je vreme da u novu Kuću fudbala ne ulazimo sa starim otiračima i četkama za wc šolje, novo sve treba da bude kao i ljudi koji će da pokrenu srpski fudbal jer država daje novac, daje obilato, država razmišlja o mladima i samo sklonite ove koji više ničemu ne služe! - objasnio je Bogdanović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija