• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.06.2024

20:18

Informer došao u posed poverljivih dokumenata stranih službi! Vučićević jasan: Informacije su zabrinjavajuće i šokantne!

Tanja Andric

Politika

Informer došao u posed poverljivih dokumenata stranih službi! Vučićević jasan: Informacije su zabrinjavajuće i šokantne!

Podeli vest

U Specijalnom programu Informer TV naš urednik Dragan J. Vučićević otkrio je stravičan plan Zapada za napad na Srbe, Srbiju i sve srpsko!

Kako je naveo Vučićević, Informer je došao do poverljivih dokumenata koji govore o surovom planu Zapada.

- Došli smo do poverljivih dokumenata strane službe koji dovodi do zabrinjavajaćih činjenica za našu zemlju. Što se tiče napada u Beogradu, danas je ubijen terorista koji je ranio žandarma u izraelskoj ambasadi. Policija i bezbednosne službe su na visokom nivou i u borbenoj gotovosti su. Proglašena je opasnost od terorističkog napada. U posedu smo dokumenata i izveštaja jedne strane obaveštajne evropske službe. Informacije su zabrinjavajuće i šokantne - rekao je Vučićević.

Foto: Tanja Andric

 

Urednik Informera ističe da ono šta sutra sledi može da se iskoristi protiv Republike Srpske i našeg naroda.

- Za sutra najavljeno usvajanje odluke memoranduma o mirnom razdruživanju u Republike Srpske, a strane službe bi mogle to da iskoriste za ukidanje Republike Srpske i konačnom obračunu sa Srbima koji su "pretnja po region". Amerika i Nemačka sagledavaju srpski faktor u Bosni i Hercegovini kao secesivan i pod ruskim uticajem. SAD su pri kraju strpljenja i te države ocenjuju predlog o razdruživanje Republike Srpske kao globalni sukob. Predlog sporazuma o mirnom razdruživanje je po tvrdnji Zapada smišljen u Moskvi. Oni smatraju da entiteti nisu zasebne države i da je Republika Srpska pod kontrolom Bosne i Hercegovine - rekao je Vučićević i dodao:

- Zapad ima samo okidač za rešavanje pitanja u Bosni i Hercegovini. Spremili su svoje vojske za sprečavanje "ekstremističkog faktora Srba"!

Foto: Tanja Andric

 

Naš glavni urednik ističe da SAD razmatra vojnu intervenciju u Bosni i Hercegovini, zbog plana o razduživanju Republike Srpske iz te zemlje.

- Kao najverovatniji novi okidač i za novu zapadnu intervenciju, strane službe označavaju predlog o mirnom razdruživanje Republike Srpske iz Bosne i Hercegovine. Zvanična je najava da će sutra pokrenuti inicijativa. SAD je pripremila plan za vojnu intervenciju i raspoređivanje snaga u Bosni i Hercegovini. Najozbiljnije razmatraju vojnu intervenciju u Bosni i Hercegovini. Francuska je nastojala da komunicira sa Republikom Srpskom da ne dođe do razdruživanje, jer Amerikanci žele da iskoriste razdruživanje kao okidač za eskalacije sukoba - objasnio je Vučićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!
Hoće li razum prevldati

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!

Sukob u Ukrajini je već treća godina i čini se da su strane sklonije daljem eskaliranju nego okončanju. U svom godišnjem obraćanju, predsednik Vladimir Putin je upozorio zemlje NATO-a da „na kraju moraju da shvate da to preti nuklearnom sukobu, a samim tim i uništenju civilizacije" ako nastave da naoružavaju Ukrajinu i razmisle o slanju trupa. Putin je još u junu 2022. upozorio američke zvaničnike da ne šalju rakete dugog dometa u Ukrajinu, rekavši: „Udarićemo ciljeve koji još nisu pogođeni.

01.07.2024

23:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija