• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.07.2024

16:06

Vučić: Najvažnije mi je da majke i deca imaju klime u GAK-u!

Informer

Politika

Vučić: Najvažnije mi je da majke i deca imaju klime u GAK-u!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da mu je najvažnije da majke i deca imaju klime u GAK Narodnom frontu i da se ne osvrće na komentare da je uzeo 'zakon u svoje ruke'.

- A za ovo što su me kritikovali što sam rekao da se urade klime u GAK Narodnom front, kažu da sam preuzeo zakon u svoje ruke. Super... Meni je važno da majke i deca imaju klime, a neka me gone, pošto da smo išli po procedurama ne bi još četiri meseca imali klimu. Ovako, u subotu uveče idite da vidite da li je sve u redu, a ja nemam problem da još jednom budem kriv - podvukao je predsednik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra?
Live TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra?

Poslednja informacija koju imamo da je Hajziri Artan ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici. Zvaničnici su se oglasili sa izjavom da je ovo teroristički akt. Potraga za osumnjičenim i dalje traje. Prema nepotrvđenim informacijama, jedan od njegovih jataka je uhapšen. Na ovu temu, ali i o pokušaju atentata na Donalda Trampa, u "Info danu" govorili su Nikola Šainović, bivši premijer Srbije, politikolog Vladimir Kljajić i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

18.07.2024

16:45

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija