• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.07.2024

13:08

(FOTO) Raskrinkani! Tvrde da je Vučić vlasnik Rio Tinta, a kad je firma osnovana imao je četiri godine! Evo dokaza!

Tanja Andric/printscreen

Politika

(FOTO) Raskrinkani! Tvrde da je Vučić vlasnik Rio Tinta, a kad je firma osnovana imao je četiri godine! Evo dokaza!

Podeli vest

Opozicioni mediji, kao glavna glasila velikih srbomrzaca, još jednom su raskrinkani u svom ludilu i naročito sramnoj kampanji protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u kojoj ne znaju više ni šta prenose, pa međusobno izmišljene stvari prenose kao naročite "ekskluzive".

Poznato je da magazin "Tabloid" širi neprestano laži o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a sada ih prenose i ostali opozicioni mediji. Tako je portal "Slavija info" objavio je sraman tekst sa nasolovom "Vučić većinski suvlasnik londonske kompanije Rio Tinto Nomesees", tvrdeći da je predsednik Srbije ni manje ni više nego vlasnik Rio Tinta.

Foto: printscreen

 

Istina je, međutim, potpuno drugačija. Vučić ne samo da nije vlasnik pomenute firme, što se vidi iz dokumentacije u kojoj su potpuno druga imena, već je 1974. godine, kada je firma osnovana, imao četiri godine!!!

O kakvoj je stravičnoj laži reč dokazuju i reakcije na društvenim mrežama, u kojima ljudi ne kriju da su zblanuti ovom izmišljotinom.

Foto: printscreen

 

Narode, da li vam je sada jasno o kakvim bolesnicima, lažovima i prevarantima iz opozicije se radi...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija