• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.07.2024

20:34

Bednici! Tajkunskim medijima sad ne valja ni srpska "panda": Drzite se vi Đilasovog džepa i nastavite da pljujete svoju zemlju! (VIDEO)

informer/printscreen

Politika

Bednici! Tajkunskim medijima sad ne valja ni srpska "panda": Drzite se vi Đilasovog džepa i nastavite da pljujete svoju zemlju! (VIDEO)

Podeli vest

Opozicioni portal "Direktno" preneo je vest o navodnom padu dobiti kompanije "Stelantis", sasvim slučajno, par dana nakon posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Karlosa Tavareša, izvršnog direktora kompanije Stelantis, novoj fabrici u Kragujevcu.

Podsećamo, kompanija FCA Srbija je 22. jula u Stelantisovoj fabrici u Kragujevcu počela probnu proizvodnju električnog modela automobila "fijat grande panda", dok je početak serijske proizvodnje planiran za dva meseca.

I dok se Srbija raduje novim radnim mestima i novom električnom vozilu koje će građani moći da kupe uz subvenciju od 5.000 evra, nameru da svaki uspeh Srbije prikažu na najnegativniji način nastavio je i "Danas".

Foto: Printscreen

 

Medij, za koji se govori da je pod direktnom uređivačkom politikom lidera SSP Dragana Đilasa, doveo je u pitanje "budućnost srpske pande", pozivajući se na nepouzdane izvore.

Konteksta radi, od 2023. godine kompanija Stelantis rangirana je kao četvrta u svetu po prodaji, iza Tojote, Volksvagen grupe i Hjundai Motors grupe.

Takođe se nalazi na 61. mestu Forbsove globalne liste prvih 2.000 kompanija u svetu.

Foto: Printscreen

 

Akcijama Stelantisa trguje se na Italijanskoj berzi, Euronext-u u Parizu, kao i Njujorškoj berzi.

Sve su ovo činjenice koje bi oni, kojima ne valja jedna od vodećih kompanija u svetu, trebalo da zapamte.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija