• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.07.2024

09:21

Ova žena je dokazani lažov! Širi paniku, slika i prilika lažnih ekologa: Ovo je sve što treba da znate o njoj (VIDEO)

Printscreen/YouTube

Politika

Ova žena je dokazani lažov! Širi paniku, slika i prilika lažnih ekologa: Ovo je sve što treba da znate o njoj (VIDEO)

Podeli vest

Dragana Đorđević, profesorka Hemijskog fakulteta i navodna ekološkinja, predstavlja dokazanog lažova, širi paniku, a prava je slika i prilika lažnih ekologa.

Dragana Đorđević, profesorka Hemijskog fakulteta i navodna ekološkinja, glumi zabrinutost i prosipa laži uz pomoć opozicionih medija.

Ona je otišla toliko daleko da poslednje laži izazivaju paniku i zastrašuje ljude!

Tajkunsko glasilo "Nova" prenelo je tekst o litijumu koji je prepun laži, a od koga se ogradio čak i sajt na kom je pušten. Jedan od stručnjaka koji je učestvovao u "radu" je upravo i Dragana Đorđević.

Ko je samozvana ekološkinja Dragana Đorđević?

Reč je o dokazanom licemeru, a koja je lagala da prepisujemo zakone od Konga dok je o vremenu o kom je govorila lično radila sa tadašnjom ministarkom Zoranom Mihajlović! Da je to zaista tako pokazuje i ugovor o radu u Ministarstvu energetike i rudarstva koji su potpisali lično profesorka Dragana Đorđević i bivša ministarka Zorana Mihajlović.

Đorđevićeva je priznala i da je lagala po pitanju nekih izjava koje je iznosila, a koje se odnose na rudarenje litijuma. 

- U početku sam iznosila činjenice da će se raditi na 250 stepeni, jer se tako u svetu radi, u pustinjama, jer nismo imali podatke šta Rio Tinto planira u Jadru, a onda smo naknadno došli do patentne prijave gde zaista stoji da će se raditi na 100 stepeni, ali zato što je ova ruda karbonantnog tipa, nije silikatnog. Za silikatne rude su potrebne i veće količine kiseline i fluoro-vodonična kiselina koja se ovde zaista neće koristiti - rekla je Đorđević.

Na njene laži se, potom, pozvala druga ekološkinja profesorka Ekonomskog fakulteta, Danica Popović, poznata i po tome što je plagirala rad pokojnog kolege, profesora Stojana Babića. 

- Kod nas je na ceni litijum. Dakle, mi smo onaj najniži stepen. Pogledajte ono katanga filomovi, dim koji kulja sa svih strana i koji dolazi sad, kulja što kulja, to me manje pogađa, ali više me pogađa što taj dim kroz sumpor dioksid dolazi ravno kao kiša sumporna u Beograd. I to je profesorka Dragana Đorđević objašnjavala. Očekujte sa Rio Tintom sumporne azotne kiše nad vašom glavom, a onda očekujte kancerogene bolesti, autoimune bolesti. Očekujte da postanete fizički bolesni. Za sad ste psihički, lepo se držite, ali nećete još dugo - poručila je Popović. 

Da je reč o dokazanom licemerju, govori i činjenica da Đorđevićeva sve ovo radi dok istovremeno uzima državne pare!

Đorđevićeva je trenutno zaposlena kao naučna savetnica Instituta za hemiju, tehnologiju i metalurgiju Univerziteta u Beogradu. Ova žena je slika i prilika "ekologa" i "boraca" za životnu sredinu!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Sva lica lažne ekološkinje Dragane Đorđević! Priznala da je lagala o litijumu, uzima državne pare i nastavlja hajku!
Politika

Sva lica lažne ekološkinje Dragane Đorđević! Priznala da je lagala o litijumu, uzima državne pare i nastavlja hajku!

Dragana Đorđević, profesorka Hemijskog fakulteta i navodna ekološkinja, glumi zabrinutost i prosipa laži uz pomoć opozicionih medija koje služe dizanju panike i zastrašivanju ljudi. S tim u vezi, nije loše podsetiti na rane radove ovog "borca za životnu sredinu", a simim tim i ukazati na nesavesnost i nestručnost, zahvaljujući kojim je i postala primećena.

27.07.2024

10:54

sledeća vest

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami
HAOS

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami

Na nebu su retrogradni Saturn, Neptun, a uskoro će im se pridružiti i Merkur (5. avgust), tako da je pred nama konfuzan mesec u kojem lako možemo da se prevarimo u proceni. Mars je u Blizancima do 5. septembra, tako da ćemo biti svedoci brzih reakcija, ishitrenih poteza i učestalih rasprava. Retrogradni Merkur krenuće u Lavu i vratiće se u Devicu, tako da će imati negativno dejstvo na sve znakove, a naročito za Device, Ribe, Blizance i Strelčeve.

28.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija