• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2024

11:00

Vučević čestitao Arunović i Mikecu: Hvala na svoj radosti koju ste nam doneli!

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Vučević čestitao Arunović i Mikecu: Hvala na svoj radosti koju ste nam doneli!

Podeli vest

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević čestitao je danas reprezentativcima Srbije u streljaštvu Zorani Arunović i Damiru Mikecu, koji su osvojili zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu u takmičenju miks parova u disciplini vazdušni pištolj 10 metara.

- Prvo srpsko zlato u Parizu!!! Bravo za naše zlatne Zoranu Arunović i Damira Mikeca! Kakva je to bila neizvesna finalna borba u disciplini deset metara vazdušni pištolj - miks. Kakvi su to borci! Kakvo je to sportsko srce! Bravo, majstori! Hvala na svoj radosti koju ste nam doneli! Živela Srbija! - napisao je Vučević na svom Instagram nalogu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic)

Arunović i Mikec su u finalu u Šaterou bili bolji od turskog para Seval Ilajda Tarhan/Jusuf Dikec rezultatom 16:14. Zlatna medalja Arunović i Mikeca je prva medalja za Srbiju na OI u Parizu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ena

pre 2 sata

Čestitke strelcima na osvojenom zlatu. Idemo dalje !

Boris

pre 1 sat

Olimpijada i naš tim sjajan rezultat – svaka čast!

Kole

pre 1 sat

Sve čestitke nasim zlatnim olimpijcima na velikom uspehu.

ognjen

pre 1 sat

Svaka medalja je dokaz posvećenosti i rada tima!

Pavle

pre 1 sat

Volim kada ovako pocne dan! Svim srcem uz nase sportiste

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija