• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2024

12:52

(FOTO) EVO DOKAZA DA JE VUČIĆ GOVORIO ISTINU! Funkcioner SPS učestvuje u rušenju predsednika i otimanju države!

Ata images

Politika

(FOTO) EVO DOKAZA DA JE VUČIĆ GOVORIO ISTINU! Funkcioner SPS učestvuje u rušenju predsednika i otimanju države!

Podeli vest

Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da pojedini funkcioneri Socijalističke partije Srbije (SPS) učestvuju u protestima protiv eksploatacije litijuma iako je ta stranka deo vladajuće većine, pokazala se i više nego tačnom, a za to sada postoje i neoborivi dokazi.

Informer je, naime, došao u posed fotografije na kojoj se vidi Blagoje Conić, funkcioner SPS iz Uba koji je učestvovao na jednom od opozicionih okupljanja čiji je cilj rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nasilno otimanje države.

Da skandal bude veći, Conić je išao na takozvane proteste protiv litijuma do njegova partija učestvuje u vlasti i, bar na rečima, saglasna je sa definisanom politikom predsednika i Vlade Srbije, koji u litijumu vide ključnu sirovinu za vrtoglav privredni i ekonomski rast Srbije.

Foto: Informer

 

Inaće, ovo nije prvi, a čini se neće biti ni poslednji put da funkcioneri SPS prave dilove sa opozicijom.

Kako je Informer već pisao, prethodno su protiv litijuma na obalama Drine zajednički protestvovali odbornici SPS i Nove DSS Aleksandar Kojić i Dalibor Lipovac.

Više o tome pročitajte u posebnoj vesti.

Kako smo takođe pisali, Igor Braunović, poslanik SPS i direktor "Srbijašuma" prvi je koji je iz redova socijalista zapretio "litijama zbog litijuma".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zvezdo, srećna ti pojačanja! Stranci dali devet od deset golova
Crvena zvezda

Zvezdo, srećna ti pojačanja! Stranci dali devet od deset golova

Prošla su tri kola Superlige i možda se ne nazire još kako će tim igrati za mesec dana, ali se jasno ocrtava da je Crvena zvezda pogodila sa pojačanjima. Ili barem tako sada deluje. Devet od deset golova crveno-belih od početka sezone dali su stranci, od čega trojica na svom debiju: Bruno Duarte, Felisio Milson i Timi Maks Elšnik. A poker sjajnih golgetera sa njima čini i Šerif Ndijaje.

04.08.2024

09:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija