• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2024

18:13

Kurti dokazao da nema pojma šta je država! Lažni premijer krši sve sporazume jednostranim i protivpravnim akcijama samo da naudi Srbima

EPA, Beta, Profimedia

Politika

Kurti dokazao da nema pojma šta je država! Lažni premijer krši sve sporazume jednostranim i protivpravnim akcijama samo da naudi Srbima

Podeli vest

Kako saznajemo, Kurtijeva Kosovska policija današnju akciju upada u objekte Pošte Srbije na severu KiM sprovela je bez pisanog naloga suda, i to na osnovu usmene naredbe.

Ovo dokazuje da Aljbin Kurti ne samo da krši sporazume svojim jednostranim, protivpravnim i eskalatornim akcijama već da je spreman na sve samo da naudi Srbima.

Podsećamo, tzv. kosovska policija upala je danas u ekspoziture Pošte Srbije u četiri opštine na severu Kosova i Metohije. Zamenik komandira tzv. kosovske policije za region Sever Veton Eljšani izjavio je da je od tzv. regulatornog tela za elektronske i poštanske komunikacije dobijena informacija da postoje privredni operateri koji posluju bez licence.

Eljšani je rekao da je policija obavestila tužioca i da nastavlja po njegovim ovlašćenjima. 

Tzv. kosovska policija je u maju upala i zatvorila ekspoziture Poštanske štedionice na severu KiM, što je, nakon zabrane upotrebe dinara, dodatno pogoršalo položaj Srba u pokrajini.

Srpska lista saopštila je danas da je brutalni upad tzv. kosovske policije u objekte u kojima posluju ogranci Pošte Srbije nastavak plana etničkog čišćenja severa Kosova i Metohije od svega što ima prefiks srpski.

"Ovom akcijom se krše sporazumi postignuti u Briselu 2015. pod pokroviteljstvom Evropske unije i time čitav dijalog i njegova zaostavština anuliraju, a Evropska unije srozava svoj ionako slab autoritet i ugled koji ima u očima srpskog naroda", ističe se u saopštenju Srpske liste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Kijev priznao, protiv Putina i Rusije ratujemo i u Africi! Maske su pale, svet se ovoga plašio, posledice su zastrašujuće!
Nimalo naivno

Kijev priznao, protiv Putina i Rusije ratujemo i u Africi! Maske su pale, svet se ovoga plašio, posledice su zastrašujuće!

Rusija i Ukrajina su u ratu i na tlu Afrike?! Vlada Malija, koju predvodi pukovnik Asimi Goita, uz podršku Moskve, najavila je „trenutnu suspenziju diplomatskih odnosa sa Ukrajinom" zbog, kako su naveli u Bamaku, "podrške vlade iz Kijeva pobunjenim Tuarezima iz pokreta Azavad". Bamako optužuje Kijev da pomaže "terorizam i ugrožava suverenitet i teritorijalni integritet Malija".

05.08.2024

19:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija