• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2024

19:01

Nikolićeva pravo u metu: Savo Manojlović je lažni ekolog i lažni patriota!

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Nikolićeva pravo u metu: Savo Manojlović je lažni ekolog i lažni patriota!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić iznela je jasan stav u vezi postupcima i političkim potezima lažnog ekologa Save Manojlovića.

- Da se Savo, Rokfelerov, Manojlović makar malo bavio onim što su, oni kojima je pokušao da bude lider, radili do 2012. po pitanju Kosova i Metohije, možda bi mu neko nešto danas poverovao. Ali, pošto jednako napada srpsku državu i Vučića danas, kao što to rade svi oni kako bi stavili masku na svu tu bruku i sramotu iz perioda njihove vlasti, i, pošto, ruku pod ruku sa albanskim lobistima urliče kako kod Vučića nema demokratije, dok o onoj “demokratiji” kojom se Kurti iživljava nad srpskim narodom ne sme da pisne, sve ovo što govori, brzinom svetlosti pada u vodu.

Kada već Srbiju poredi sa Švajcarskom, sasvim je u redu da uporedi kako bi se tamo poštovala njegova “ljudska prava” da je, na primer, kao što je to u Srbiji radio, zabrinut za to da Šolak dobije nacionalnu frekvenciju, blokirao saobraćajnice i kretanje ljudi.

Foto: Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 

A, kada, već brine o našem narodu na Kosovu i Metohiji, onda bi bilo sasvim u redu da kaže, kako tačno te brige budu manje ako se njima pozabavi promoterka nezavisnosti lažne države, Viola fon Kramon, inače mentorka ovog zabrinutog lažnog ekologa, a još lažnijeg patriote.

Pošto odgovore na to sve ne bi imao, ide mešanje baba i žaba, svega što mu pada na pamet, a što politički može da ga održi u životu, pa tako u istu rečenicu idu i KiM i Rio Tinto, a za sve je kriv, ko drugi, nego Vučić.

Da se Vučić bavio zaštitom naroda do 2012., umesto onih koji su “bavljenjem” dozvolili jednostrano proglašenje nezavisnosti lažne države, drugačije bi danas bilo.

A dok se ovaj lažni ekolog i još lažniji patriota bavi novom kolekcijom Paćoti cipela, tako što za teror koji trpi naš narod na KiM, krivi Vučića, a ne Kurtija, Vučić se bavi Srbijom.

I, za razliku od ove krpe stranih ambasada, ne služi nikome osim svom narodu, koji dobro razume njegovu poruku kada kaže: “Mrak je pred svitanje najgušći” - istakla je Nikolićeva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Australijska NBA zvezda za Informer pred meč sa Srbijom: Jokića nemoguće zaustaviti, a večite gleda ceo svet! (FOTO)
Olimpijske igre

Australijska NBA zvezda za Informer pred meč sa Srbijom: Jokića nemoguće zaustaviti, a večite gleda ceo svet! (FOTO)

Košarkaška reprezentacija Srbije sutra (14.30, RTS 1) protiv Australije igra četvrtfinalni meč na Olimpijskim igrama u Parizu, a preko puta imaće nekoliko jako poznatih košarkaša koji su igrali upravo u našoj zemlji! Naravno, sve oči biće uprte u Dantea Egzuma i Džoka Lendejla, koji su bili i ostali ljubimci navijača Partizana, a "orlovima" će rival biti i Duop Rit (28), nekadašnji centar Crvene zvezde, a sada poznati NBA as.

05.08.2024

20:00

Planeta

Evropa da se pripremi za Trampa! SAD će se odreći i globalne hegemonije i liberalizma, za evropski establišment to je horor!
Analiza Blumberga!

Evropa da se pripremi za Trampa! SAD će se odreći i globalne hegemonije i liberalizma, za evropski establišment to je horor!

Odustajanje Amerike od svoje globalne uloge nije počelo sa Trampom, već zaokretom Baraka Obame ka Aziji. Haris će, ako dođe na čelo SAD, morati da se obračuna u Kongresu ne samo sa konzervativnim republikancima, već i sa antiglobalistima raznih vrsta u svojoj Demokratskoj partiji, a SAD će napustiti ili svoju globalnu hegemoniju ili liberalizam - možda i oboje

05.08.2024

19:04

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija