• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.08.2024

19:08

Američki plaćenik u panici! Kinezi ga raskrinkali, a on bi sad zajedno sa Šolakom da otima frekvencije medijima koji su otkrili istinu! (FOTO)

Ataimages/Profimedia

Politika

Američki plaćenik u panici! Kinezi ga raskrinkali, a on bi sad zajedno sa Šolakom da otima frekvencije medijima koji su otkrili istinu! (FOTO)

Podeli vest

Biro za društvena istraživanja saopštio je da je Regulatornom telu za elektronske medije podneo prijavu protiv televizije Prva, pošto je kako sramno navode, tokom jutarnjeg programa, koji je vodila Marija Savić Stamenić, izborom gostiju, postavljenim pitanjima i odgovorima gostiju "prekršeno" više zakona.

Naravno da se zatim oglasio tajkunski urednik Slobodan Georgijev i bez trunke srama opleo po voditeljki jutarnjeg programa na TV Prva, Mariji Savić Stamenić.

- Čitavo jutro na TV Prva Marija Perla sa "svojim gostima" širi lažne vesti "analizirajući" nekakav izveštaj "kineske vlade" o delovanju špijuna u Srbiji. Samo ova emisija dovoljna je da im se oduzme frekvencija jer brutalno zlorabe srpsko nacionalno dobro - napisao je Georgijev.

Foto: printscreen

 

Kao što se da primetiti, njhov cilj je oduzimanje nacionalne frekvencije "TV Prva", i to zbog izveštaja kineske vlade o kom smo već pisali.

Detalje o šokantnom saopštenju zvaničnog Pekinga o tome ko stoji iza pokušaja obojenih revolucija u Srbiji, pročitajte u POSEBNOJ VESTI.

BIRODI inače finansira NED (The National Endowment for Democracy) koja nije nikakva NVO, već organizacija koju neformalno zovu “druga CIA” i koju finansira Kongres SAD. Oni su oruđe u rukama američke spoljne politike, a primarni zadatak im je pritisak na vlasti i u krajnjoj instanci rušenje vlasti onih država koje ne ispunjavaju zahteve Vlade SAD.

Na platnom spisku NED-a u Srbiji je, između ostalih, i organizacija BIRODI, koja je danas podnela prijavu REM-u protiv TV Prva jer se ta televizija jutros bavila NED-om i dokumentom Ministarstva spoljnih poslova Kine u kom je navedeno da je NED finansirao rušenje vlasti u Srbiji.

Foto: Direktor BIRODI Zoran Gavrilović

 

Dakle, BIRODI panično štiti svog finansijera. Kina se i ranije izjašnjavala o NED-u, ali o tome da su produžena ruka CIA pisao je čak i Njujork tajms još 1997. godine.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija