• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2024

13:50

DRŽAVO, HITNO REAGUJ! Đukanović se oglasio na Iksu udarnom porukom: Pronađite ovog idiota!

Pedja Milosavljević

Politika

DRŽAVO, HITNO REAGUJ! Đukanović se oglasio na Iksu udarnom porukom: Pronađite ovog idiota!

Podeli vest

Advokat i funkcioner SNS-a Vladimir Đukanović pozvao je nadležne državne organe da hitno reaguju zbog objave na platformi Iks u kojoj se iznose notorne laži!

- Nadležni najhitnije da reaguju, da pronađu ovog idiota i da ovo što je napisao lepo ponovi pred tužiocem. Jednom se mora stati na put ovakvim gnusnim lažima i oni koji šire ovakve neistine moraće da odgovaraju - napisao je Đukanović odgovarajući na post na platformi Iks u kome se kaže da su Petar Panić Pana i Dejan Matić ubili pokojnog advokata Vladimira Cvijana.

 

 

Podsetimo, telo nekadašnjeg savetnika predsednika Srbije i visokog funkcionera Srpske napredne stranke Vladimira Cvijana pronađeno je 5. januara 2018. godine u Dunavu, a od tada traju pokušaji hejterskih medija i opozicije da od toga naprave "politički slučaj", što je samo jedan deo prljave kampanje kriminalizacije i satanizacije predstavnika vlasti u Srbiji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OVO JE SAMO VRH LEDENOG BREGA! Britanska ambasada, Rokfeler fondacija i Vlada Holandije donirali milionče za lažne ekologe i dežurne hejtere!
Politika

OVO JE SAMO VRH LEDENOG BREGA! Britanska ambasada, Rokfeler fondacija i Vlada Holandije donirali milionče za lažne ekologe i dežurne hejtere!

Regulatorni institut za obnovljivu energiju i životnu sredinu (RERI), u čijem Upravnom odboru sedi Sofija Mandić, hejterka koja Srbima puni glavu da bi trebalo da se suoče sa takozvanim genocidom u Srebrenici, za dve godine prihodovao je više od milion evra od donatora kako bi se navodno bavili ekologijom i zaštitom životne sredine u Srbiji, saznaje Informer.

18.08.2024

10:08

sledeća vest

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija