• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2024

12:13

PROPAGANDA LAŽI RADI PUNOM PAROM: Od Vučića prave bauka jer je digao Srbiju na noge i vodi nezavisnu politiku!

Ata images

Politika

PROPAGANDA LAŽI RADI PUNOM PAROM: Od Vučića prave bauka jer je digao Srbiju na noge i vodi nezavisnu politiku!

Podeli vest

Slobodarska politika predsednika Aleksandra Vučića, za čije vreme se Srbija oporavila, digla na noge i ubrzano krenula putem razvoja, trn je u oku dežurnim hejterima u zemlji i regionu.

Džihadistička Slobodna Bosna, kvazimedij poznat po ekstremnoj mržnji prema Srbima, poznat po tome što prostor daje svima koji bi da pljunu na Srbiju i njene predstavnike, objavio je skandalozan intervjuu sa crnogorskim ustašom, piscem Miloradom Popovićem.

Popović, kao sledbenik ideja Sekule Drljevića, ponovio je hiljadu puta demantovane laži o Srbiji.

Foto: Ata images

 

 

Kao i mnogi pre njega, on ponavlja mantre o tome da bi Srbija da izbriše Crnu Goru sa geografske karte i da je sa Republikom Srpskom priključi sebi.

I ovim čkankom još jedno je potvrđeno da se od predsednika Srbije pravi bauk i to samo zato što ne da na Srbe i Srbiju i što vodi nezavisnu i slobodarsku politiku!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija