• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.09.2024

20:49

Soroš puni džepove lažnim ekolozima! Sve pare idu preko Stefani Danijele Rot: Kokanović, Manojlović i Lazović u dilu sa "aktivistkinjom"

Informer

Politika

Soroš puni džepove lažnim ekolozima! Sve pare idu preko Stefani Danijele Rot: Kokanović, Manojlović i Lazović u dilu sa "aktivistkinjom"

Podeli vest

U Specijalnom programu Informer televizije glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević raskrinkao je pakleni plan ekoloških terorista koji za rezultat svojih postupaka žele da potpuno sruše i unište Srbiju!

Sve ovo što vidimo da se sada dešava u našoj državi jeste veoma sličan scenario onom iz 2000. godine koji se odigrao u Rumuniji.

Naime, kako je naš urednik Dragan J. Vučićević otkrio na samom početku specijalnog programa Informer televizije, ekološkinja Stefani Danijela Rot u Rumuniji je sprovela specijalni rat protiv te države, što je za rezultat imalo da su se Rumuni odrekli najvećeg rudnika zlata pod pritiskom ekoloških terorista!

Ista ta Stefani Danijela Rot ide "ruku pod ruku" sa srpskim lažnim ekologom Zlatkom Kokanovićem, otkrio je Vučićević. 

- Stefani Danijela Rot je blizak saradnik Zlatka Kokanovića, jer je on odabran kao projekat nekog seljaka i građanina koji se bori za svoja prava. A slika sa njom iz njegove kuće pre deve godine u Gornjim Nedeljicama nikada nije objavljena, a posle tog sastanka Kokanović sa Ćutom postaje lider ekologa - rekao je Vučićević. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Vučićević ističe da osnivače eko-terorista finansira Soroš, a putem Stefani Danijele Rot novac dobija i sam Zlatko Kokanović.

- Edvard Goldsmit je osnivač ekoloških terorista iz "Grinpisa" koga finansira Džordž Soroš, od kojih novac direktno prima Stefani Danijela Rot koja kroz Ivu Marković i organizaciju "Polekol" snabdeva Kokanovića. Iva Marković preko koje idu pare eko terorsistima je primalac fondacije Obama koja je direktno uticala u otimačinu sirovina u Rumuniji. Stefani Danijela Rot je autor kampanje "Marš sa Drine" i redovno je na vezi sa Zeleno levim frontom - rekao je Vučićević.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Pored Kokanovića, u ovoj mreži ljudi koji vode specijalni rat protiv Srbije su i lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović, glumica koja je željna popularnosti Bojana Novaković, kao i poznati večiti student Radomir Lazović.

- Glumica Bojana Novaković je odlučila da stane na čelo svega ovoga kako bi bar tako uspela da dođe do svetske javnosti i progura se. Krajnji cilje je da kao što je oteto rumunsko zlato da bude otet i srpski litijum. Rumunski parlament je 2014. rudnik proglasio kulturnom baštinom da bi prozapadni rumunski mediji počeli da pričaju kako možda rudnik i treba da postoji, ali ne pod kontrolom države, već zapadnih stručnjaka sa "ekološkom" tehnologiji. Savo Manojlović je bio na obuci u Rosii Monstani u Bukureštu gde su ga učili mesec dana kako da Srbima otme srpki litijum. Radomir Lazović je bio u Hrvatskoj na Visu mesec dana čime se on hvali ali neće da kaže za šta su ga obučavali - rekao je Vučićević

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)
Live TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)

Nemačka antiimigraciona Alternativa za Nemačku (AfD) slavi istorijski uspeh, velikom pobedom u istočnoj državi Tiringiji, a malo joj je nedostajalo da osvoji i najviše glasova u drugoj državi, Saksoniji. AfD je u Tiringiji osvojio skoro trećinu glasova, devet procenata ispred konzervativne Hrišćansko-demokratska unija (CDU) i daleko ispred tri vladajuće nemačke stranke. Ovo neverovatno političko dešavanje za Informer je komentarisao akademik Dragan Radenović u "Info jutru".

05.09.2024

12:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Još četiri dana do obračuna veka! Tramp protiv Kamale - pravila za predsedničku debatu u SAD nikad nisu bila ovakva!
ABC je mesto obračuna

Još četiri dana do obračuna veka! Tramp protiv Kamale - pravila za predsedničku debatu u SAD nikad nisu bila ovakva!

Kanal ABC njuz objavio je pravila prve debate predsedničkih kandidata Kamale Haris i Donalda Trampa, koja bi trebalo da bude održana 10. septembra u 21 čas po lokalnom vremenu u Filadelfiji, u Pensilvaniji. Moderatori će biti voditelji ABC-ja Dejvid Muir i Lindzi Dejvis, a Harisova i Tramp su pristali na sva pravila pre objavljivanja.

05.09.2024

22:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija