• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.09.2024

15:28

Pajtić se drznuo da spomene čoveka koji neumorno radi za svoj narod! Mesarović: Da nije tužno, bilo bi smešno!

Tanjug

Politika

Pajtić se drznuo da spomene čoveka koji neumorno radi za svoj narod! Mesarović: Da nije tužno, bilo bi smešno!

Podeli vest

Ministarka privrede Adrijana Mesarović oglasila se na svom Instagram navodu povodom razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i građana Podrinja u Ljuboviji.

- Preplanuli Pajtić, verovatno tek došao sa odmora, mada on ništa i ne radi, drznuo se da spomene čoveka koji, za razliku od njega, neumorno radi i stvara za svoj narod. I ne samo da ga je spomenuo, već je izlupetao gomilu gluposti koje nemaju veze sa onim što je stvarno rečeno i urađeno.

Dakle, predsednik Vučić prilikom obilaska Podrinja i razgovora sa građanima nikome nije obećao litijum, kako se Pajtiću priviđa. Naprotiv, po tom pitanju, naš predsednik ima vrlo čvrst stav, i još jednom je jasno poručio kompaniji Rio Tinto koji su uslovi Srbije. Predsednik je, kao i uvek, stao na stranu naroda! Jasno mi je da Pajtić to ne može sa razume, jer nikada nije bio na strani naroda. Isključivo i jedino se vodio samo ličnim interesima, a njegova žuta banda i on lično su krali čitave Bulevare, poput Bulevara Evropa u Novom Sadu, krali su od dece ometene u razvoju, rekonstrukciju dvorca u Heterlendu su stavili sebi u džep, od Razvoje banke Vojvodine su napravili Pajtićevu ličnu banku za bahaćenje i izmišljene projekte… I sada taj isti Pajtić, mastermajnd ekonomskog pustošenja Vojvodine i Srbije, treba nekome da drži lekcije iz poštenja. Da nije tužno, bilo bi smešno!

Apsolutna podrška našem predsedniku Aleksandru Vučiću na beskompromisnoj borbi za naš narod, i za našu Srbiju! - napisala je ministarka Mesarović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija