• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.09.2024

09:01

Islamistički mediji slave i Petkovića jer napada Vučića! Lažni ekolog prodao zemlju Rio Tintu, a sad postao udarna pesnica "Slobodne Bosne"

Printscreen

Politika

Islamistički mediji slave i Petkovića jer napada Vučića! Lažni ekolog prodao zemlju Rio Tintu, a sad postao udarna pesnica "Slobodne Bosne"

Podeli vest

Nakon "uspeha" lidera opozicije tajkuna Dragana Đilasa, njegove desne ruke Marinike Tepić i lažnog narodnjaka Miroslava Aleksića, na red su došli i lažni ekolozi da se vinu u medijsko nebo islamističkih medija.

Tako je Nebojša Petković, poznat po tome što je prodao svoje zemljište Rio Tintu, pa okrivio bolesne roditelje, a potom se dao u ekološki aktivizam, postao heroj islamističke Slobodne Bosne, a sve u cilju napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kao što se i očekuje, Petković je pokušao da umanji značaj Vučićeve posete Podrinju i razgovor sa ljudima, te je dao izjavu za tajkunsku N1 u kojoj je žustro napao predsednika i to što je razgovarao sa građanima.

Vučićevo insistiranje na očuvanju životne sredine i traženje garancija da nijedan život neće biti ugrožen zbog rudarenja litijuma, ovaj samozvani ekolog Petković, koji je produžena ruka gorenavedenog trojca Đilas-Tepić-Aleksić, putem islamistike Slobodne Bosne nazvao je "predstavom".

Foto: printscreen

 

 

Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da ma šta Vučić uradio, doveo stručnjake, zvao na dijalog, oformio medicinski tim, razgovarao sa predstavnicima kompanije, Petkoviću i njegovim saborcima neće biti dovoljno, jer cilj nije životna sredina već rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)
Live TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da će zbog kašnjenja zapadnih saveznjika u isporuci vojne pomoći, Ukrajina početi da proizvodi sopstveno oružje pod zemljom. Ovu informaciju komentarisao je magistar naftno-gasnog inženjerstva Nebojša Obrknežev tokom gostovanja u "Info jutru" Informer TV.

10.09.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija