• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.09.2024

08:52

Bulatović raskrinkao tajkuna: Đilasu smeta snažna Srbija, jer takvu ne može da mrcvari i pljačka!

Zoran Sinko

Politika

Bulatović raskrinkao tajkuna: Đilasu smeta snažna Srbija, jer takvu ne može da mrcvari i pljačka!

Podeli vest

Narodni poslanik Dejan Bulatović raskrinkao je tajkuna i lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i poručio mu da njemu smeta snažna Srbija, jer takvu ne može da je mrcvari i pljačka.

Saopštenje Dejana Bulatovića prenosimo u celosti: 

- Juče je novopečeni ekspert za litijum Marinika Tepić rekla da je sigurna da će Aleksandar Vučić „slomiti zube“ upravo na temi litijuma. Jutros je ekspert za malicioznost i medijsku trgovinu i večiti podbadač koji sve najbolje zna, ali tek kad ode u opoziciju, Dragan Đilas pametovao na temu Kosova i Metohije, kako se zapravo meša džem, peku palačinke i vodi ekonomija, samo je po običaju propustio da podnese odgovornost za krah njegove opozicije i objasni otkud mu 619 miliona evra?
 
Draganu Đilasu ne valja Emanuel Makron, ne valja Evropa, ne valja Kina, ne valjaju autoputevi sa kojima se sprdaju njegovi novinari u najavama dnevnika, a uistinu, ne valja mu jedino Aleksandar Vučić, koji je napravio da Srbija ima stabilna prijateljstva na sve četiri strane sveta i da se svakodnevno razvija i modernizuje. A da, i koji je politički potukao Đilasa do nogu u prethodnih 10 izbornih procesa. Svaka reč koju Đilas jedva dočeka da izgovori u svojim medijima natopljena je mržnju prema Aleksandru Vučiću. Po sopstvenom priznanju, razočaran Evropskom unijom, nezadovoljan je sveopštom podrškom koju predsednik Vučić uživa, kako u svom narodu, tako i u svetu. Tako je to, Dragane Đilas, kad se svoja zemlja voli, a ne uništava, onako kako si ti radio do 2012. godine.

 
„Mi imamo zemlju ali nemamo državu“ izjavio je Dragan Đilas jutros, iznoseći zatim niz odurnih laži kojima se služi svakodnevno u pokušaju destabilizacije Srbije i nasilnog rušenja Aleksandra Vučića. Takođe, nastavio je bespoštedno da napada decu svojih političkih oponenata, u maniru besnog nasilnika, što Đilas dokazano i jeste. Rečenicom „nećete kopati“, javno je priznao kontinuitet organizacije nasilnih protesta koje je obojio lažnim zelenim aktivizmom. Oštro se protivi prisustvu predsednika Vučića na skupštinskoj sednici koju je tražio, pokazujući time svoju političku infantilnost i nezrelost. U rečniku Dragana Đilasa, reč dijalog ne postoji, kao što ne postoji ni doslednost. Ujedno, to je i razlog zašto je narod njegov politički uticaj sveo na nivo statističke greške. Srbija se jednom otela iz Đilasovih kandži i nema više povratka u to mračno doba uništavanja - poručio je Bulatović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija