• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.10.2024

21:03

Maloumna opoziciona ideologija još jednom pokazuje pravo lice! Relja Ognjenović osudio napade na predsednika Vučića

printscreen

Politika

Maloumna opoziciona ideologija još jednom pokazuje pravo lice! Relja Ognjenović osudio napade na predsednika Vučića

Podeli vest

Direktor PIO fonda Relja Ognjenović oštro je osudio nove pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

- Nastavlja se propagiranje nasilja od strane opozicije, najpre Đilas uperi oružje i kaže paljba, a onda sledbenici crtaju mete na čelima članova porodice Vučić na društvenim mrežama - ocu predsednika, bratu i sinu. Nisu Anđelko, Andrej ni Danilo ništa krivi, jednostavno su porodica Aleksandra Vučića i bore se za Srbiju. 

- Više puta smo upozoravali da je ovakvo maloumno ponašanje ideološki program opozicije, a sada je i jasno da neće odustati jer samo tako pravdaju svoj decenijski gubitnički rezultat na izborima. 
Neće im proći i nadam se da će nadležni državni organi efikasno procesuirati izvršioce i mafijaške nalogodavce na društvenoj mreži Tik Tok i za ubuduće, na bilo kojoj drugoj. 

- Nemaju rešenje i nikada neće pobediti, rekli smo to pre deset godina i kažemo opet. 

- Pretnjama neće ućutkati najvećeg borca među nama, predsednika Aleksandra Vučića, a ni nas koji smo njegovi ponosni sledbenici.

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)
Live TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)

Svi ruski, ali i veliki broj svetskih medija preneo je danas snimak iz Kurske oblasti gde se vidi uništeno NATO oružje. Izrael je nastavio napade na Liban i Gazu. Visoki zvaničnik Hamasa ubijen je u izraelskom napadu. IDF je naveo da je imao precizne obaveštajne podatke gde se nalaze visoki zvaničnici Hamasa. Izrael već godinama izvodi napade na Siriju, ali sada ih je pojačao. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik.

03.10.2024

21:10

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija