• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

28.01.2019

20:27

(FOTO) NAGRADE ZA NAJUSPEŠNIJE ĐAKE!

Vesti

(FOTO) NAGRADE ZA NAJUSPEŠNIJE ĐAKE!

Podeli vest

U Mozaik sali Gradske uprave Kruešvca , danas su povodom školske slave Svetog Save, svečano uručene tradicionalne nagrade najboljim djacima osnovnih i srednjih škola

Foto:  

Njih 27 najuspešnijih učenika završnih razreda dobili su na poklon novčanu nagradu u iznosu od po 10.000 dinara, kinjigu "Kulturna istorija Srtba" autora Jovana Deretića, poster sa svojim fotografijama i vunene čarape.

Foto: R.B.

Njih je najpre pozdravila gradonačelnik Kruševca Jasmina Palurović.

- Kao najbolji, svrstali ste sebe u red onog najlepšeg što Srbija ima, a to je obrazovna i pametn a mladost. Vi ćete predstavljati grad Kruševac i našu zemlju na najbolji način i biti pokretačka snaga ubrzanog, savremenog i demokratskog razvoja našeg društva. I ove godinje, Ggrad Kruševac vas nagradjuje za vaš rad i trud. To je samo mali podstrek i uspomena koja će vas uvek podsećati na to da Kruševac misli na vas - rekla je gradonačelnica Jasmina Palurović, koja je ,potom, sa predsednicom Komisije za stipendiranje i nagradjivanje učenika i studenata grada Kruševca Jelenom Nikolić uručila nagrade učenicima.

Foto: R.B.

U programu je učestvovao hor srednje Muzičke škole "Stevan Hrisić", a u ime nagradjenih zahvalio se Sava Ivković, učenik iz Prve tehničke škole.

Slike najuspešnijih kruševačkih djaka objavljene su na velikom posteru, koji je istaknut i na bilbordu u centru grada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set