• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/tanjug

28.04.2019

13:07

KILAVO VREME! Ništa od roštiljanja za 1.maj, evo kad nas očekuje razvedravanje

Vesti

KILAVO VREME! Ništa od roštiljanja za 1.maj, evo kad nas očekuje razvedravanje

Podeli vest

U Srbiji se sutra očekuje umereno do potpuno oblačno vreme, pre podne na jugozapadu, a posle podne i u ostalim krajevima mestimično s kišom i pljuskovima s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS)

Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, na jugu jugozapadni. 

Jutarnja temperatura od šest do 10 stepeni, najviša dnevna od 15 do 20.

U Beogradu takođe umereno do potpuno oblačno, pre podne suvo, posle podne i uveče povremeno s kišom i pljuskovima s grmljavinom. 

Vetar slab i umeren, severozapadni. 

Jutarnja temperatura oko 10, najviša dnevna oko 18 stepeni.

U zemlji u utorak oblačno i hladnije s kišom i kratkotrajnim pljuskovima, a na planinama iznad 1.500 metara sa susnežicom i snegom. 

U sredu, 1.maja,  pre podne oblačno, mestimično sa kišom, a zatim postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. 

Zatim promenljivo oblačno, u četvrtak uglavnom suvo i malo toplije, a od petka opet  nestabilno, mestimično s kišom i pljuskovima s grmljavinom i temperaturom oko ili malo ispod prosečnih vrednosti. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set