• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2019

17:40

OLUJNI VETAR RAZBIJA SRBIJU I DONOSI TEŠKO NEVREME! Jaka KIŠA sručiće se na Beograd! Pogledajte kada stiže HAOS!

Vesti

OLUJNI VETAR RAZBIJA SRBIJU I DONOSI TEŠKO NEVREME! Jaka KIŠA sručiće se na Beograd! Pogledajte kada stiže HAOS!

Podeli vest

Olujni vetar tutnji Srbijom, a i Beograđani su imali priliku da ga osete danas oko 17 časova

Ovaj vetar doneće jake pljuskove u prestonici koji počinju sutra. 

Temperatura će biti oko 22 stepena, a u nedelju će biti osetan pad, odnosno 16 stepeni.

Do kraja maja zadržaće se jake padavine, a pravu letnju temperaturu možemo očekivati tek oko 26. u mesecu.

Foto: printscreen accuweather

 

VREME U SRBIJI

U Srbiji se sutra pre podne očekuje pretežno sunčano, a posle podne na jugozapadu i zapadu, a uveče i noću i u ostalim krajevima naoblačenje s kišom, ponegde i pljuskom s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS). Duvaće slab i umeren, južni i jugoistočni vetar.

Najniža temperatura od pet do 12 stepeni, najviša od 19 do 24.

U Beogradu takođe pre podne pretežno sunčano, a posle podne postepeno naoblačenje, uveče i tokom nocu povremeno kiša. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od 12 do 22 stepena.

Od nedelje do utorka pretežno oblačno i hladnije, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a uu višim planinskim predelima, iznad 1.500 metara, sneg. U utorak slabljenje i prestanak padavina, au sredu pretežno sunčano i toplije. Zatim promenljivo, umereno toplo, ponegde kratkotrajna kiša i pljuskovi s grmljavinom.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set