• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infoliga

19.10.2019

09:47

(VIDEO) HIT PRIČA! BLAGOJE IZ IVANJICE IMAO BLIZAK SUSRET S MEČKOM! Zaledio se od straha, a život mu je spasla MRTVA KRAVA OD 600 KILOGRAMA!

Vesti

(VIDEO) HIT PRIČA! BLAGOJE IZ IVANJICE IMAO BLIZAK SUSRET S MEČKOM! Zaledio se od straha, a život mu je spasla MRTVA KRAVA OD 600 KILOGRAMA!

Podeli vest

Blagoje Stojković iz zaseoka Planinica kod Devića u opštini Ivanjica imao je bliski susret sa mečkom. Kada se u šumi ispred njega potpuno neočekivano izdigla ova ogromna životinja, zaledio se od straha!

 

Naime, Blagoja je komšinica poslala u šumu da proveri gde su zakopali kravu, da je možda ne jede divljač. On je, međutim, malo zalutao, 20 metara od tog mesta gde je zakopana krava. Potom se nakašljao, a onda se uzdigla mečka na zadnje noge! A meče je pobeglo.

Kaže da u takvim trenucima nema mnogo razmišljanja, te da bežiš kuda te noge nose.

Ništa od onih simpatičnih priča da se treba praviti mrtav, jer tad ti se čini da ćeš biti stvarno mrtav ako se ukočiš. Zato, trk!

I dok je on prestravljen bežao na jednu stranu, mečka sa mečetom uputila se u suprotnom smeru. Kaže, imao je sreće jer nije bila gladna. Prethodno je iz rupe iskopala uginulu kravu od 600 kilograma i od nje ostavila samo velike kosti, gornju vilicu, rogove i kožu. I to u roku od samo 6-7 dana je zver sve pojela.

Da je drugačije, ko zna šta bi se dogodilo, piše Infoliga.

Blagoje kaže da mu ovo nije prvi bliski susret sa krvoločnom životinjom.  Pre par meseci takođe je naišao na mečku koja je od njegovog krika pobegla. Najgore je, kako kaže, što je u takvim trenucima goloruk,  svestan da se nema čime braniti ukoliko krene na njega.

Meštani podgolijskih sela najviše strahuju da bi mečka mogla suviše da se približi kućama, a zebnja ih hvata svakodnevno kada decu pošalju u školu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set