• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

17.01.2020

14:56

BEZBEDNOST DECE NA PRVOM MESTU! Gradonačelnik Gračanice uručio opremu za video nadzor Predškolskoj ustanovi "Naša radost" iz Ugljara! (FOTO)

Vesti

BEZBEDNOST DECE NA PRVOM MESTU! Gradonačelnik Gračanice uručio opremu za video nadzor Predškolskoj ustanovi "Naša radost" iz Ugljara! (FOTO)

Podeli vest

Gradonačelnik Gračanice Srđan Popović uručio je Predškolskoj ustanovi "Naša radost" iz Ugljara opremu za video nazor, a tom prilikom je istakao da je novi objekat ove ustanove sada u potpunosti opremljen. Popović je rekao da će lokalna samouprava učiniti sve da obezbedi nova radna mesta u obrazovanju jer, kako je kazao, postoji potreba za novim kadrom

On je PU obišao zajedno sa direktoricom obrazovanja Brankciom Nićić, a domaćini su im bili direktorka ove ustanove Ljiljana Martinović, vaspitačice i mališani.


- Posebno mi je drago što smo za manje od godinu dana uspeli da, uz pomoć prijatelja, obezbedimo i svorimo uslove za rad obdaništa u Ugljaru. Zahvaljujem se svim organizacijama koje su pomogle u stvaranju uslova za lepo odrastanje naše dece u našoj opštini. Sa video nadzorom smo kompletirali opremanje objekta, uspeli smo da realizujemo sve ono što smo planirali sa direktoricom i zaposlenima u ovoj ustanovi - kazao je Popović i dodao da će lokalna samouprava nastaviti da pomaže sve obrazovne ustanove u Gračanici.

Foto: A.Grbović

 


- Dvadeset godina smo bili u privatnoj kući, a prošle godine dobili smo novi objekat površine 420 kvadrata. Zahvaljujući predsedniku Popoviću i njegovim zalaganjem, kao i brojnim organizacijama, uspeli smo da kompletno opremimo objekat, tako da je sada sve kako treba - kazala je direktorka PU "Naša radost" Ljiljana Maritnović.

Foto: A.Grbović

 


Budžetskim sredsvima opštine Gračanica izgrađen je novi objekat za PU „Naša radost“. Pomoć u opremanju pružili su grad Subotica i organizacija „Miholjski zbor“ iz Crne Gore. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set