• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.05.2020

11:11

PREVOZ U JAGODINI POČINJE U PONEDELJAK i to potpuno besplatno!

Vesti

PREVOZ U JAGODINI POČINJE U PONEDELJAK i to potpuno besplatno!

Podeli vest

Od ponedeljka, 4. maja, gradski prevoz na celoj teritoriji Jagodine, što podrazumeva 52 sela i grad, gradski prevoz u Jagodini će ponovo početi da radi, po redu vožnje kao što je bio pre uvođenja vanrednog stanja.

Gradski prevoz na teritoriji Jagodine funkcionisaće uz pridržavanje mera koje su određene instrukcijama Vlade Srbije“, izjavio je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

"Takođe ono što je isto kao i pre uvođenja vanrednog stanja je besplatan prevoz na celoj teritoriji Jagodine, znači u svim selima, a ima ih 52 i u gradu. U Jagodini je 14 godina bio besplatan prevoz za đake, studente i penzionere, a od 20. januara 2019. godine je besplatan prevoz za sve građane i tako će biti i dalje“, rekao je Marković i dodao da sa teritorije grada Jagodine trenutno je 37 osoba koje se leče od korona virusa i svi su sa lakšom kliničkom slikom.

"Od početka pandemije, od 127 lica iz Jagodine, koliko ih je bilo pozitivno na virus korona, 86 je izlečeno", kaže Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set