• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jugmedia

10.08.2020

08:58

(VIDEO) SULUDA VOŽNJA KOD LESKOVCA! KABRIOLETOM NASRTAO NA PEŠAKE, UMALO IH PREGAZIO, a onda je usledila jurnjava za bahatim vozačem!

Vesti

(VIDEO) SULUDA VOŽNJA KOD LESKOVCA! KABRIOLETOM NASRTAO NA PEŠAKE, UMALO IH PREGAZIO, a onda je usledila jurnjava za bahatim vozačem!

Podeli vest

Kako očevici kažu, nastala je prava filmska potera za vozačem

Na takozvanom Lebanskom putu danas se odigrala prava filmska potera za bahatim vozačem automobila koji je najpre nasilno vozio ovom regionalnom saobraćajnicom iz pravca Lebana prema Leskovcu, zatim vozilom nasrtao na pešake, te na kraju bežao od policije koja je pokušala da ga zaustavi.

Sve ovo se odigralo nešto pre 17 časova u Bošnjacu, a u lebanskoj policiji su za juGmediu potvrdili incident i kratko kazali da je vozač procesuiran i da se „protiv njega preduzimaju sve zakonom predviđene mere“.

Ovaj vozač “golf-kabrioleta” privukao je pažnju i drugim učesnicima u saobraćaju koji su usnimili baš trenutak njegovog bega od saobraćajnih policajaca. Sve se odigralo u selu Bošnjace.

Na snimku se najpre vidi da vozač ovog automobila najpre namerno nasrće vozilom na pešake, zatim zamalo udara drugo vozilo u nameri da ga pretekne, a onda i beži policajcima koji mu izdaju naredbu da stane. Na kraju snimka se vidi kako saobraćajci trče ka svom vozilu.

Po rečima očevidaca, onda je nastala prava jurnjava i filmska potera za “golfom”, njegovim vozačem i još tri osobe koje su bile sa njim u kolima. Oni dodaju da je vozač golfa prilikom bega umalo pregazio još nekoliko pešaka kroz ovo naseljeno mesto.

Sam čin hvatanja bahatog vozača nisu videli već nastavili svojim putem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

Mora biti oštro kažnje, sa dovoljno dugom zabranom vožnje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set