• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

07.04.2021

09:15

NESTVARNE SCENE IZ SRBIJE! Aprilsko jutro osvanulo sa 40 centimetara snega, MEĆAVOM  I SMETOVIMA /FOTO/

Vesti

NESTVARNE SCENE IZ SRBIJE! Aprilsko jutro osvanulo sa 40 centimetara snega, MEĆAVOM I SMETOVIMA /FOTO/

Podeli vest

Zapadnu Srbiju tokom noći zahvatila je snežna mećava, a u planinskim selima opštine Ivanjica palo je čak 40 centimetara novog snega, dok je u gradskom području njegova visina oko 15 centimetara.

"Neprohodan je put Preko Brdo - Odvraćenica, na kom se sa strane nalaze i nanosi od nekoliko metara od martovskog snega. Situaciju otežava i jak vetar, koji smanjuje vidljivost. Ostali putevi na teritoriji opštine Ivanjica su prohodni", rekao je za RINU, Vitomir Arsović iz JP "Putevi Ivanjica".

Foto: rina

 

Aprilski sneg nije zaobišao ni opštinu Nova Varoš, gde je formiran novi snežni prekrivač u visini od nekoliko desetina centimetara i u gradskom i u seoskom području.

Foto: rina

 

"Neverovatno za 7. april, sneg je ponovo okovao Novu Varoš. Oko 30 centimetara palo je za noć, u planinima i više. Do pojedinih domaćinstva može se samo terenskim vozilima, ali čim vremenske prilike to dozvole mehanizacija kreće na teren", izjavio je Rade Vasiljević. 

Foto: rina

 

Snega ima i na kolovozu, na magistralnom putu od Užica ka Prijepolju, pa se vozačima savetuje dodatna opreznost prilikom vožnje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set