• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

08.04.2021

14:10

ŠOK U MAJDANPEKU! Predsednica Osnovnog suda pronađena mrtva u stanu kod koleginice s posla

Vesti

ŠOK U MAJDANPEKU! Predsednica Osnovnog suda pronađena mrtva u stanu kod koleginice s posla

Podeli vest

Gordana Milentijević (54) predsednica Osnovnog suda u Majdanpeku jutros je pronađena mrtva u stanu koleginice sa posla

Prema još uvek nezvaničnim informacijama do kojih je došao portal Informera, njih dve su cele noći bile zajedno, a pod kojim okolnostima i iz kog razloga se dogodila tragedija, utvrdiće istraga. 

Nadležni organi Policijske stanice u Majdanpeku kao i Službe hitne medicinske pomoći  majdanpečkog Doma zdravlja izašli su na uviđaj kako bi se došlo do tačnih informacija o ovoj velikoj tragediji.

Foto: V.J.

Zgrada u kojoj je pronađeno telo sudije

Ono što smo saznali u zgradi Osnovnog suda u Majdnapeku sudija Gordana Milentijević se nije pojavila jutros na poslu i na zakazana suđenja uz obrazloženje strankama od strane zaposlenih u ovoj ustanovi, da je odsutna zbog bolesti, rekla jedna od stranaka koja je imala zakazano ročište upravo kod nje.

Meštani Majdnapeka su u šoku zbog ove tragedijia koja ih je pored niza rudarskih nesreća poslednjih dana zadesila.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 3 godine

Је ли неко питао ту колегиницу шта се догодило током ноћи?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set