• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

12.04.2021

15:01

PREOKRET U INCIDENTU OKO ČOKOLADNE BANANICE! Prodavac koji navodno nije pomogao bolesnom detetu TRAŽI DA IDE NA POLIGRAF?!

Vesti

PREOKRET U INCIDENTU OKO ČOKOLADNE BANANICE! Prodavac koji navodno nije pomogao bolesnom detetu TRAŽI DA IDE NA POLIGRAF?!

Podeli vest

Radnik trgovine Podunavlja A.D., koga je Marija M. iz Bačke Palanke optužila da nije želeo da da čokoladnu bananicu njenom sinu M.S. (14) koji boluje od dijabetesa kada mu se naglo slošilo kako bi podigao nivo šećera u krvi, tražio je da ide na poligraf

- Taj trgovac ima samo 20 godina tvrdi da nije znao da neko boluje od dijabetesa i da nije ni video bolesnog dečaka. On je ispričao da mu je u radnju tog četvrtka ušao drug dečaka M.S., koga od ranije poznaje kao problematičnog i tražio sok, a ne čokoladnu bananicu, rekavši da je njegovom drugu loše.

Pošto ga je od ranije znao kao problematičnog, posumnjao je u njegovu verziju i pitao ga da li ima novca, na šta je ovaj odgovorio da nema i izašao napolje. Radnik je tražio odmah polograf kako bi se ispitala sva istina - nezvanično sazanje Kurir od izvora iz Bačke Palanke.

Predsednik kompanije: Ništa nećemo da krijemo, utvrdićemo istinu!

Marija M. se požalila da pre nekoliko dana da nisu želeli da daju čokoladnu bananicu njenom četrnaestogodišnjem sinu koji boluje od dijabetesa i kome se slošilo, kako bi mu se podigao šećer u krvi. Tim povodom oglasio se lično marijan Rnić predsednik kompanije u čijem sastavu posluje radnja.

- Mi smo u kompaniji započeli istragu da vidimo šta se desilo, formirana je komisija koja će istražiti sve okolnosti nemilog događaja i čim budemo imali sve informacije šta se zapravo desilo, izaći ćemo sa njima u javnost.

Nećemo ništa kriti jer je i nama kao kompaniji najvažnije da saznamo istinu! U toj prodavnici nažalost nema kamera, ali naša kompanije nikad neljudski nije postupala prema potrošačima i nikada nismo imali nikakav sličan incidenet.

Prvi ću biti taj koji će osuditi nehumano ponašanja ako je zaista do njega došlo, a to tek treba da se utvrdi - kazao je Rnić.

Pozlilo mu na ulici, nije imao dovoljno novca za čokoladicu

Podsetimo, dečaku, koji boluje od dijabetesa, opao šećer nasred ulice u Bačkoj Palanci i koji se, kako ne bi upao u komu, uputio ka obližnjoj prodavnici da potraži slatkiš da bi se povratio.

Međutim, umesto na pomoć, naišao je na navodno drskog prodavca obližnje radnje mešovite robe koji ga je isterao. Iako je dete objasnilo da mu je loše, da mu je potrebna samo jedna čokoladna bananica i da će biti uredno plaćena čim mu tetka stigne, trgovac nije hteo da popust


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rada

pre 3 godine

Radnik je mlad i neobrazovan - trebalo je da ponudi dečaku kašičicu šećera (pretpostavljam da pije kafu na poslu) i da mu posavetuje da šećer stavi pod jezik-tako se najbrže apsorbuje. I ovde se vidi da je preko potreban neki nastavni predmet o prvoj pomoći i higijeni itd., bar godinu dana u srednjoj školi. Cela frka oko "bananice" može sad da dovede do toga da deca-prosjaci, kad im se prijede bananica uđu u najbližu radnju i glume hipoglikemiju.

Snežana

pre 3 godine

Savetujem da mama bolesnom dečaku uvek u džep stavi jednu bombonu ili čokoladicu.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set