• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.04.2021

07:05

AMSS UPOZORAVA: Mestimično vlažni kolovozi i smanjena vidljivost, zadržavanja na granicama za teretna vozila od TRI DO ČETIRI SATA

Vesti

AMSS UPOZORAVA: Mestimično vlažni kolovozi i smanjena vidljivost, zadržavanja na granicama za teretna vozila od TRI DO ČETIRI SATA

Podeli vest

U Srbiji je osvanulo pretežno vedro jutro, a Auto-moto savez Srbije navodi da povremena kiša, koju meteorolozi najavljuju za popodnevne sate u južnim, a potom i u severnim krajevima naše zemlhe, može stvoriti nešto zahtevnije uslove u kojima će se saobraćaj odvijati

Sem mestimično vlažnih kolovoza i smanjene vidljivosti koju kiša po podne donosi, vozačima se preporučuje da budu pažljivi na deonicama puteva koje polaze kroz planinske predele i stenske useke, jer postoji opasnost od odronjavanja zemlje i kamenja.

Više opreza biće potrebno i na onim deonicama na kojima su radovi u toku.

Prema informacijama Uprave granične policije RS - dobijenim u 05.30 časova, zadržavanja teretnih vozila na našim graničnim prelazima na izlazu iz zemlje:

- GP Horgoš, čekaju 240 minuta.

- GP Kelebija, čekaju 180 minuta

- GP Batrovci, čekaju 180 minuta

- GP Šid, čekaju 180 minuta.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set