• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2021

15:19

PANTA LETI ŽIVI NA DRVETU, A ZIMI U PEĆINI! Sad ima samo jednu želju - da se vakciniše!

Vesti

PANTA LETI ŽIVI NA DRVETU, A ZIMI U PEĆINI! Sad ima samo jednu želju - da se vakciniše!

Podeli vest

Vakcinacija protiv korona virusa u Srbiji i dalje je u punom jeku, a fantastičan odziv nastavljen je i ove nedelje. U moru vakcinisanih, ima i onih koji nikako ne uspevaju da se zaštite od opake bolesti

Jedan od njih je i Panta Petrović, ćovek koji leti živi na drvetu, a zimi u pećini kod Pirota.

Panta je svestan opasnosti koju epidemija nosi i sada ima samo jednu želju, a to je da se vakciniše.

Zahvaljujući humanim ljudima iz hotela Stara planina, želja će mu biti ispunjena, pa će Panti obezbediti da se zaštiti u ambulanti hotela.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojke

pre 2 godine

Daj ne se*ite vise majke vam...Sa li ste mogli vecu glupost da napisete?!

Dzjordzje milosavljevic

pre 2 godine

Ovog pantu hapy televizija da intervjuise dice procenat vakcinisanih. Sapica voli narod. Vucica mrzi narod. Vucic nek sa ruskim i kineskim bankama tajno plate lecenje one bolesne dece u njegovom fondu a da izmisle gradzjane onda sapic i naprednjaci dobijaju vecinu u skupstini grada beograda. Vucic da raspusii u nisu leskovcu vranju Jagodini odbore mrzi ih narod nadzjite neke nepoznate da nisu lopovi. Dzjilasa unistite tako sto ce informer stampati intervjue pokojne verice barac. Izmislitie da ima vanzemaljaca u nisu na cegru gde je poginuo sindzjelic vojvoda. Maric na hapy televiziji odmah da napravi emisiju o zaverama tu da dovodi antivakcinase moze voditelj vanja bulic da ih vodi, oni svaki dan nek pricaju i napravice suprotan efekat u junu ce svi primiti vakcinu. Vesic nek iscenira saobracajnu nesrecu i nek pobegne u inostranstvu da bi ga zaboravili beogradzjani, morate naci nekog umesto vesica koga vole beogradzjani. Vucic nek naredi da mu policija nocu digne u vazduh neki automobil blizu rezidencije u vazduh vi cutite narod ce se uplasiti pomislice da je vucic naredio da se krije. Krizni stab da cine vojni lekari u uniformama ove razjurite. Srbi veruju lekarima u uniformi onog racica antivakcinasa vucic nek unapredi u rezervnog oficira njega treba kupiti perfidno. Mi 28 helikopter da vozi vakcine po selima srbi vole rusku vojnu tehniku. Necu vam pisati vise nesto sam psihički umoran. Zbogom

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set