• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.09.2021

09:40

Na Horgošu zadržavanje 90 minuta, na Kelebiji i do 120 minuta za kamione

Vesti

Na Horgošu zadržavanje 90 minuta, na Kelebiji i do 120 minuta za kamione

Podeli vest

Prema informacijama Uprave granične policije u 7:45 sati, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, a na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za ta vozila je 120 minuta

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok je na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za ta vozila 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja, navodi se u saopštenju JP Putevi Srbije.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Kada je reč o radovima na putevima Srbije, navodi se da se na auto-putu E-763, Ljig-Takovo, od 10 do 15 sati izvode radovi na redovnom održavanju.

U toku radova zatvorena je vozna saobraćajna traka, u smeru ka Surčinu.

Na auto-putu E-763, Surčin-Obrenovac, danas i sutra od 7 do 15 sati izvode se radovi na košenju razdelnog pojasa, a u toku izvođenja radova za saobraćaj su zatvorene preticajne saobraćajne trake, u oba smera.

Na auto-putu E-75, petlja "Beška" - naplatna stanica "Novi Sad jug", u smeru Beograd - Novi Sad, od 7 do 17 sati izvode se radovi na mašinskom krpljenju kolovoza.

Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, dok je vozna saobraćajna traka zatvorena za saobraćaj.

U saopštenju se podseća da su na putu Obrenovac-Lončanik, u blizini mesta Zvečka, u toku radovi na redovnom održavanju, koji se izvode od osam do 15 sati.

Na deonici Metriš - Koprivničko brdo, do 15. oktobra trajaće radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje vozila, dodaje se u saopštenju.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set