• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.12.2018

22:53 >> 22:56

TRAMP: SAD ZA ORUŽJE DALE 716 MILIJARDI - TO JE LUDILO! PUTIN I SI I JA da prekinemo TRKU U NAORUŽANJU!

Vesti

TRAMP: SAD ZA ORUŽJE DALE 716 MILIJARDI - TO JE LUDILO! PUTIN I SI I JA da prekinemo TRKU U NAORUŽANJU!

Podeli vest

Siguran sam da ćemo u jednom trenutku u budućnosti predsednik Kine Si Đinpingi ja, zajedno sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom početi sa pregovorima o prekidu onoga što je postalo velika i nekontrolisana trka u naoružanju, poručio je na Tviteru američki predsednik Donald Tramp

On je naveo da su SAD ove godine na vojsku potrošili 716 milijardi dolara.

- Ludo -  ocenio je Tramp.

Predsednik SAD je rekao da sa Sijem ima "veoma jak i ličan odnos".

"On i ja smo jedino dvoje ljudi koji mogu da donesu ogromnu i veoma pozitivnu promenu, po pitanju trgovine i mnogo toga drugog, između naše dve nacije. Rešenje za Severnu Koreju je dobro i za Kinu i za sve druge", poručio je predsednik SAD na Tviteru.

Kako kaže, u američko-kineskim odnosima proteklog vikenda učinjen veliki iskorak, pošto se s predsednikom Sijem u Buenos Ajresu dogovorio o odlaganju uvođenja novih carina i pošto je pozvao Peking da finalizuje trgovinski sporazum s Vašingtonom.

- Moj sastanak u Argentini (na samitu G20) s predsednikom Kine Sijom bio je izvanredan. Vrlo dobre stvari će se dogoditi - napisao je Tramp na svom nalogu na Tviteru.

(VIDEO) AMERI SPASLI PUTINA, UPALI U RUSKU BAZU PODMORNICOM... Putin ih ismejao - TO JE NEMOGUĆE, FILM JE LOŠ!

On je nešto ranije rekao da je Kina pristala da "smanji i ukine" sadašnje carine od 40 odsto na automobile koji dolaze u Kinu iz SAD.

POROŠENKO MOBILIŠE VOJNU REZERVU! Širom Ukrajine počele vežbe, KIJEV PROVOCIRA I MOSKVU I UKRAJINCE koji se nisu pounijatili!

Tramp i kineski predsednik dogovorili su se u subotu u Buenos Ajresu da će obustaviti trgovinski rat u narednih 90 dana, što će smanjiti višemesečne tenzije u odnosima dve zemlje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 5 godina

Donča nema više farbe da štampa dolare a Rusi i Žuće planove im kvare.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija