• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pravda

04.01.2019

11:18 >> 11:19

SAD U ŠOKU! TRAMP POZVAO RUSKU VOJSKU UPOMOĆ! Nikome nije jasno da li AMERIČKI PREDSEDNIK VLADA SITUACIJOM!

Vesti

SAD U ŠOKU! TRAMP POZVAO RUSKU VOJSKU UPOMOĆ! Nikome nije jasno da li AMERIČKI PREDSEDNIK VLADA SITUACIJOM!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp pozvao je Rusiju, kao i Indiju i Pakistan da se pridruže borbi protiv islamista u Afganistanu

- Pogledajte druge zemlje ... Pakistan je tamo. Mogu da se bore. Rusija može da se bori - rekao je Tramp, negirajući potrebu za prisustvom američkih vojnika u Avganistanu, prenosi Slobodna Evropa na engleskom jeziku.

- Zašto Rusija nije tamo? Zašto Indija nije tamo? Zašto Pakistan nije tamo? ", dodao je on, objašnjavajući da bi te zemlje trebale da se udruže u borbi protiv talibana i militanata ID - dodao je Lider SAD.

Podsećamo, Tramp je započeo proces povlačenja američke vojske iz Sirije sa objašnjenjem da ona više tamo nije potrebna i da je ID pobeđena, što je kao posledicu imalo ostavku šefa Pentagona Džejmsa Matisa.

Svetska javnost je primetila da američki predsednik ovakve odluke donosi samostalno, bez konsultacija sa najbližim saradnicima, što je razlog unutrašnjih previranja američkih vlasti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksandar Stojanović

pre 5 godina

Ali pre svega treba da napusti bonstig na kosovo jer tu mu je najveđi trošak i nepoželjan je od albanaca .Njima niko ne preti oni samo hoćev veliku albaniju tako da su oni nestabilnost balkana i oni još žive u 17 veku.

Čarapan

pre 5 godina

Zato gospodine predsedniče što je tu situaciju napravio SAD.A vašom nije upravljao predsednik nego vaša vlada u senci(bogati tajkuni).

slađa

pre 5 godina

Tramp je u pravu što se tiče Avganistana. Ali šta ćemo zaista sa Bondstilom? Bliži se pravoslavni Božić Srbi ne smeju da posete svoje gradove i svetinje, a Nemac Viland iz EP- a sme da ide na groblje teroristi Jašariju. Gde je tu hrišćanska logika?

Serbian

pre 5 godina

Logika je u tome da se fašizam vratio na velika vrata krajem prošlog stoljeća a mi to nismo shvatili.

bog ne prašta

pre 5 godina

a gde je bila ista logika od 91 do 95 u hr i bih ???

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija