• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: bbc.co.uk/abcnews.go.com

28.01.2019

21:53 >> 22:21

BELA KUĆA UVELA SANKCIJE NAFTNOM SEKTORU VENECUELE! NA STOLU I VOJNA OPCIJA! Bolton: Vojska u Karakasu da prihvati mirnu primopredaju vlasti!

Vesti

BELA KUĆA UVELA SANKCIJE NAFTNOM SEKTORU VENECUELE! NA STOLU I VOJNA OPCIJA! Bolton: Vojska u Karakasu da prihvati mirnu primopredaju vlasti!

Podeli vest

SAD uvode nove sankcije Venecueli, saopštila je Bela kuća

Amerika će uvesti sankcije državnoj naftnoj kompaniji Venecuele PDVSA, saopštio je savetnik američkog predsednika za državnu bezbednost Džon Bolton.

 

 

 

On je dodao da Amerika blokira imovinu kompanije u vrednosti od sedam milijardi dolara. Upitan da li je moguća vojna intervencija, Bolton je odgovorio: "Predsednik (Tramp) je bio jasan. Sve opcije su na stolu!", prenosi ABC.

 

 

SAD traže od vojske koja je priklonjena predsedniku Nikolasu Maduru da prihvati mirni transver vlasti, javlja BBC.

Predsednik Parlamenta Venecuele Huan Guaido prošle nedelje se proglasio za privremenog šefa države, a Sjedinjene Američke Države su ga priznale.

Aktuelni predsednik države Nikolas Maduro sebe je nazvao ustavnim predsednikom, a predsednika Parlamenta "marionetom Sjedinjenih Američkih Država". Kanada, Argentina, Brazil, Čile, Kolumbija, Kostarika, Gvatemala, Honduras, Panama, Paragvaj, Peru i Gruzija takođe su priznali Gvaida za privremenog predsednika.

Rusija smatra da je Maduro legitimni predsednik Venecuele.

AMERIKA IMA 302 MILIONA BARELA RAZLOGA DA PRAVI HAOS U VENECUELI! Zašto SAD žele da svrgnu predsednika zemlje koja ima NAJVEĆE NAFTNE REZERVE NA SVETU?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 5 godina

Ukrajinski ili Libijski scenario...? Sta mislite...? Ista kuhinja...isti...-podlaci...!

miroljub

pre 5 godina

Ovo je samo kontinuitet politike "svetskog policajca". Ništa novo pa ni bombardovanje. Nije ni čudo što ih svet sve manje prihvata. Ukinit će i UN , jer im oni ne trebaju .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija