• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RT

01.05.2019

19:11

(VIDEO) GEBELSOVSKA CNN PROPAGANDA! Novinar američke TV lažnom slikom optužio Madurove pristalice da pucaju na demonstrante, TVITERAŠI GA "SAHRANILI"!

Vesti

(VIDEO) GEBELSOVSKA CNN PROPAGANDA! Novinar američke TV lažnom slikom optužio Madurove pristalice da pucaju na demonstrante, TVITERAŠI GA "SAHRANILI"!

Podeli vest

Džejk Taper, novinar CNN koji je izveštavao iz Venecuele našao se na udaru javnosti kada je svoj tvit o neredima u toj zemlji ilustrovao fotografijom ljudi u uniformama koji pucaju

"CNN izveštava uživo iz Venecuele, dok Madurove trupe pucaju na narod na ulicama", rekao je on u tvitu, a priloženi link je vodio na snimak dezertera koji se bore na strani protestanata.

 

 

Prema AFP, radi se o vojnicima Nacionalne garde koji su prebegli na stranu opozicije.

 

 

Oni su prepoznatljivi po plavim takama vezanm oko ruke, i to su korisnici Tvitera odmah primetili.

 

 

"Jozef Gebels bi bio ponosa na tebe" , "Možete li da zamislite da američki mediji tako izveštavaju o američkoj, ili izraelskoj policiji?", "Tako otvoreno lagati? Kul!", "Propaganda", samo su neki od komentara i optužbi na Taperovoj "lajni" na koje on nije odgovarao.

 

(UŽIVO/FOTO/VIDEO) VENECUELA NA IVICI GRAĐANSKOG RATA! GVAIDO pozvao na NAJVEĆI MARŠ U ISTORIJI! AMERIČKA VOJSKA SPREMNA! LAVROV ZAPRETIO POMPEU: Posledice agresije biće DRAMATIČNE!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kalimero

pre 4 godine

A šta je tu novo ili nešto što se odavno ne zna? Američka CIA faabrika laži u punom zamahu, važno je prvi plasirati priču koju će mnogi progutati i prihvatiti bez zadrške i širom sveta plsirati ono što tvrdi Vašington. To što će posle toga da uslede demanti i dokazi da je vest lažna nije im bitno, efekat je postignut i oni će uvek imati izgovor da su vest prenele "mnogobrojne agencije" bez navođenja izvora informacije. BAGRA FAŠISTIČKA

novi

pre 4 godine

Gebels je bio mala maca u odnosu na CNN. Ovi novi fašisti su mnogo gori od Hitlerovih, jer su im mogućnosti veće i sa njima će se svet teže obračunati i dugo će trajati.

amerikanci

pre 4 godine

su drugo zlo ovoga sveta... prvo su ubedljivo englezi...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija