• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.06.2019

08:35

(VIDEO) TRAMP NASMEJAO PUTINA DO SUZA! Evo šta je odgovorio kad su ga pitali DALI ĆE RUSKOM LIDERU REĆI DA SE NE MEŠA U AMERIČKE IZBORE!

Vesti

(VIDEO) TRAMP NASMEJAO PUTINA DO SUZA! Evo šta je odgovorio kad su ga pitali DALI ĆE RUSKOM LIDERU REĆI DA SE NE MEŠA U AMERIČKE IZBORE!

Podeli vest

Američki predsednik Donalt Tramp rekao je danas, u šali, ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da se ne meša u izbore u SAD

Na pitanje novinara da li će pokrenuti pitanje mešanja u izbore na sastanku sa Putinom u Osaki, gde se održava samit G20,Tramp je rekao:

"Da, naravno da hoću", preneo je Rojters. 

Potom se, smešeći se, okrenuo ka Putinu i uperio prstom ka njemu.

"Ne mešajte se u izbore, molim vas. Ne mešajte se u izbore", rekao je Tramp, navodi Politiko. 

Putin je, takođe, s osmehom reagovao na celu situaciju. 

REŠAVA SE SUDBINA SVETA! Počeo sastanak Putina i Trampa u Osaki!

Putin i Tramp počeli su sastanak u Osaki koji će, kako je preneo TAS S, trajati od sat do sat i po vremena. Tramp je na početku sastanka rekao da planira da razgovara o pitanjima trgovine i razoružanja s Putinom. 

Putin je rekao da veruje da je sastanak s Trampom dobra prilika da se nastavi dijalog nakon samita u Helsinkiju, gde su se dvojica lidera sastala 2018. godine. Ovo je prvi sastanak dvojice lidera nakon što je Tramp otkazao razgovore sa Putinom, koji je trebalo da se odrze u Argentini na marginama samita G20 u decembru 2018. godine. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17