• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.02.2022

07:00

OGLASILA SE PUMPA "SLAP" POVODOM SNIMKA! Evo šta kažu o sipanju goriva u kanticu!

Moj Beograd printscreen

Zaštitnik potrošača

OGLASILA SE PUMPA "SLAP" POVODOM SNIMKA! Evo šta kažu o sipanju goriva u kanticu!

Podeli vest

Povodom snimka koji je osvanuo na društvenim mrežama na kom se vidi kako radnik pumpe trči sa kanticom benzina, a koji je ukazivao da je vlasnik BMW-a pokraden, oglasio se mendžment SLAP pumpe.

- Vozilo koje se vidi na snimku u vlasništvu je zaposlenog lica naše pumpe koji je tražio točiocu da nađe balon i da mu sipa 5 litara goriva, a ostatak goriva u rezervoar auta. Prilikom sipanja euro dizela u balon došlo je do prelivanja, kako ne bi iscurelo na mesto točenja, točilac je brzo preneo balon sa strane, tako da nije bilo nikakve krađe goriva od strane radnika - naveo je menadžmrnt pumpe u saopštenju.

Podsetimo na Instargram i Fejsbuk stranici Moj Beograd osvanuo je snimak u kome se vidi kako radnik trčećim korakom se udaljava od vozila sa kanticom goriva u rukama, dok drugi nastavlja da toči u rezervoar BMWa dok je vlasnik u prodajnom objektu pumpe.

 

 

Pogledajte još jednom ovaj snimak i u komentarima nam napišite šta vi mislite da se zaista dogodilo na benzinskoj pumpi Slap koja se nalazi u beogradskom naselju Konjarnik.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 2 godine

Jel se vide registarske tablice ako se vidi pronade se vlasnik i pita se je si li ili nisi radnik dali si ili nisi trazio da se toci i u kanticu .Ako je radnik i trazio je da se toci u kanticu sve u redu u protivnom krivicna prijava.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija