• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.04.2022

09:00

KAKO DA VAS NE PREVARE KADA KUPUJETE NA PREZENTACIJAMA? Ovo je dobar primer, EVO KAKO TO IZGLEDA KADA JE SVE PO PROPISIMA

Shutterstock

Zaštitnik potrošača

KAKO DA VAS NE PREVARE KADA KUPUJETE NA PREZENTACIJAMA? Ovo je dobar primer, EVO KAKO TO IZGLEDA KADA JE SVE PO PROPISIMA

Podeli vest

Kupovina robe na prezentacijama pokazala se kao veoma rizična, jer brojne firme "love u mutnom" i kupcima doslovno uvaljuju preskupe aparate i pomagala tvrdeći da imaju lekovito dejstvo. Najčešće žrtve nesavesnih trgovaca i nametljivih prezentera su penzioneri koji tek nakon kupovine shvate da su obmanuti.

Zbog ovakvog poslovanja i nasrtljivih trgovaca, osim kupaca, veliku štetu trpe i kompanije koje posluju po zakonu, a koje prodaju proizvode koji zaista pomažu u otklanjanju raznih zdravstvenih tegoba, što potvrđuju odobrenja i sertifikati izdati od relevantnih institucija.

Jedna od njih je "Helvetia produkte" koja se bavi prodajom Biomagnetne terapije PAINflex, čiji su ekskluzivni uvoznici i distibuteri. Centrala ove komapnije je u Švajcarskoj, a ogranci se, pored Srbije nalaze i u Sloveniji, Hrvatskoj Slovačkoj i Austriji.

U ime ekskluzivnog uvoznika i distibutera biomagnetne terapije PAINflex, proizvod predstavljaju obučeni medicinski savetnici i magnetoterapeuti, koji su pre obavljanja posla, prošli licencirane obuke izvan granica naše zemlje, kako bi stekli što veća i šira znanja i tako kupcima pružili što relevantnije informacije.

Reč je proizvodu koji se uvozi iz Nemačke, a registrovan je medicinskom proizvodu prve klase, odobrenom i proverenom od strane "Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije".

Njegove analize su obavljene i na Institutu "Mihajlo Pupin".

Takođe, biomagnetna terapija PAINflex je medicinsko sredstvo koje je ispitivano i na četiri klinike u Evropi i dve u Americi, a to potvrđuju međunarodni sertifikati i potvrde kvaliteta. Ova terapija se proizvodi u Nemačkoj i odobrena je i on njihovog Instituta za zdravlje, kao medicinski proizvod prve kategorije.

Foto: informer.rs

Kada govorimo o biomagnetnoj terapiji PAINflex, veoma je važno da se ona ne dovodi u vezu sa magnetima ili prostirkama za spavanje sa magnetima. Naime, klasične magnete od gvožđa i čelika ne smeju da koriste svi, jer postoji niz nuspojava koje mogu da izazovu.

Njih nikako ne smeju koriste ljudi koji imaju ugrađene šipke, šine, implante i slično, što sa PAINflex biomagnetnom terapijom nije slučaj. Ovi biomagneti su prirodnog porekla, proizvedeni od vulkanske lave. Sami se aktiviraju i ne gube snagu delovanja, za razliku od klasičnih magneta koji relativno brzo slabe.

Foto: informer.rs

Kako deluje biomagnetna terapija PAINflex? Spavanjem na njoj se pre svega povećava količina kiseonika u krvi, poboljšava se cirkulacija i prokrvljenost, poboljšava se imunitet, a bolovi i tegobe se smanjuju i nestaju. Iskustvo korisnika je pokazalo da je poželjna za ljude koji imaju problema sa grčevima, bolovima u zglobovima, ukočenim leđima, a koji ističu da im je ovaj proizvod u velikoj meri olakšao ili uklonio tegobe.

Ono što firmu "Helvetia produkte" izdvaja od mnogih je dostupnost kupcima koji nakon isporuke proizvoda dobijaju kontakt podatke putem kojih mogu da dobiju svaku informaciju i otklone nedoumicu ukoliko je imaju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija