• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. G.

13.03.2019

23:33

MAJA RASTURILA SEVERINU! Berovićka prodala 3.000 karata, a Kojićka samo 300!

Estrada

MAJA RASTURILA SEVERINU! Berovićka prodala 3.000 karata, a Kojićka samo 300!

Podeli vest

Bosanska pevačica napunila Halu sportova u Užicu, a Kebina snajka pevala u praznom centru "Vai Tai" na Zlatiboru. Seve dala otkaz menadžeru Tomislavu Petroviću i zaposlila muža Igora da joj spase karijeru

Maja Berović je rasturila Severinu Kojić! Bosanska pevačica i hrvatska pop zvezda odmerile su snage na Dan žena, kada je Maja za svoj koncert u Užicu prodala 3.000 karata, a Seve za svoj nastup na Zlatiboru čak deset puta manje! Nakon toga, Kebina snajka je odlučila da zaposli supruga Igora Kojića kao svog menadžera, koji će joj pomoći da spase karijeru.

Obara rekorde

Igor Kojić već ušao u štos

Seve je ubeđena da će joj muž pomoći u poslu, jer je radio kao sportski menadžer, išao je sa njom na sve tezge, sastanke i snimanja i učio je od svog oca Kebe

- Maja je u poslednjih godinu dana najtraženija pevačica, u novembru je napunila beogradsku Arenu, a prošlog vikenda je oborila sve rekorde posećenosti u Užicu. Hala sportova je 8. marta bila duple puna, Berovićku je tada slušalo više od 3.000 ljudi, i to uglavnom omladine - priča naš jedan poznati estradni menadžer, koji je zamolio da mu ne otkrivamo ime, i dodaje da je Severina iste večeri nastupala samo 24 kilometara dalje od Maje:

- Seve je imala koncert na Zlatiboru, u hali sportskog centra "Vai Tai", koja može da primi do 2.000 gostiju. Ona je, međutim, te večeri prodala tek oko 300 karata. Uprkos lošem odzivu publike, Kojićeva je dala sve od sebe na bini. Međutim, nakon koncerta ju je bio blam, pa nijednu sliku ni snimak nije objavila na svom Instagram profilu, da javnost ne bi videla da je pevala u maltene praznom prostoru.

Foto: Informer DN

Žestoka svađa

Kako više ne bi imala ovakve pehove, Seve je dala otkaz svom menadžeru Tomislavu Petroviću, s kojim je sarađivala čak 17 godina!

Seve krka kajmak i pečenje

Hrvatska pevačica je boravak na Zlatiboru iskoristila da proba tamošnje specijalitete.
- Jedva sam čekala da probam kajmak i pečenje sa Zlatibora - rekla je Severina.

- Njih dvoje su se žestoko posvađali, pale su teške reči i uvrede - naveo je izvor za hrvatske medije. 

Foto: Darko Cvetanović

Seve je odmah našla zamenu - zaposlila je muža Igora da joj vodi karijeru.

24 km

udaljene jedna od druge pevale su Maja i Seve

- Seve definitivno više ne sarađuje sa Tomicom, što je šok za sve ljude u njenom okruženju, jer oni nisu bili samo saradnici već i prijatelji. Ona je ubeđena da će joj muž mnogo više pomoći u poslu, jer je radio kao sportski menadžer, išao je sa njom na sve tezge, sastanke i snimanja, učio je posao od Tomice, ali i od svog oca Kebe, koji se decenijama bavi muzikom - zaključuje izvor blizak pevačici.

UMIŠLJENA KRAVETINA! Vuk Mob UŽIVO u emisiji sasuo Mileni Ćeranić sve u lice! A ni ONA NJEMU NIJE OSTALA DUŽNA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija