• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso.rs

08.10.2019

09:30

ANA NIKOLIĆ U VEZI SA ŠOFEROM! Rasta popi*deo! Zabavljaš se sa šegrtom, jesi li normalna?!

Estrada

ANA NIKOLIĆ U VEZI SA ŠOFEROM! Rasta popi*deo! Zabavljaš se sa šegrtom, jesi li normalna?!

Podeli vest

Ana Nikolić, posle dve godine od razvoda sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, navodno je našla novog dečka Ivana G

Ana Nikolić je pre dva meseca uplovila u emotivnu vezu sa Ivanom G., koji je inače njen lični šofer.

Ana je međutim to krila od očiju javnosti kao i od bivšeg muža.

- Kada je Rasta čuo da je Ana u vezi sa vozačem, poludeo je, a Ana je presrećna u novoj vezi! Ivan se prema njoj ponaša kao prema princezi. On je čak Anu naterao da smrša - započinje priču izvor za Srpski Telegraf.

- Oni se već godinama znaju, uvek su bili tu jedno za drugo. Ana je najzad posle dužeg vremena srećna i zadovoljna sobom. Ivan ju je podstakao da smrša, a i počeo je da se bavi njenom karijerom. Nikolićka se baš zaljubila - rekao je izvor.



ANA NIKOLIĆ PONOVO ZALJUBLJENA! Pevačica objavila fotku na kojoj BLISTA, pa otkrila ko je zaslužan za to! (FOTO)

Kako navodi sagovornik, Nikolićki je najbitnije da njen izabranik ima lep odnos sa njenom ćerkom Tarom.

- Ivan veoma vodi računa o Aninoj ćerki i lepo se ponaša prema njoj. Jednostavno, on je pravi čovek za nju. Vodi računa o njoj i detetu. Ivan Ani poklanja svu pažnju, pored njega se oseća vredno - kaže izvor.

Ana i Ivan su bili prošle nedelje u Makedoniji i tada je Nikolićkin bivši saznao za njih.

- Rasta je Anu odmah nazvao i rekao: "Šta je, bre, sa tobom, je l' si ti normalna, zabavljaš se sa protokolom, šegrtom? Je l' si ti svesna šta radiš?

 

Nikolićki je bilo glupo što je to G. čuo, pa je bivšem spustila slušalicu, pošto je ne zanima Rastino mišljenje. Stefan je zaista bio nekulturan, drao se preko telefona i vređao Ivana. Baš mu se nimalo nije svidelo što je Ana našla dečka - tvrdi izvor, koji dodaje da je Ivan nedavno sa Anom i njenim društvom slavio njen rođendan u jednom beogradskom klubu.

Foto: Instagram/ananikolicofficial

Tekst potpisa

Podsećamo da je Ana nakon razvoda od repera bila jako utučena i depresivna. Ništa joj nije išlo od ruke, a kako je jednom sama izjavila, nije joj bilo ni do čega, ali se zbog ćerkice držala. Rasta i ona su se sporazumno razveli i oko svega se dogovorili.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija