• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

07.04.2018

10:50

ŠOK U "SLAGALICI" NA VELIKI PETAK! Evo koji je broj takmičar slučajno izabrao!

Kultura

ŠOK U "SLAGALICI" NA VELIKI PETAK! Evo koji je broj takmičar slučajno izabrao!

Podeli vest

Popularni TV kviz "Slagalica" postoji više od 20 godina. Još jedan u nizu događaj je doveo do toga da se o ovoj igri znanja priča. Na Veliki petak, jedan od značajnijih hrišćanskih praznika, u igri "Moj broj" odabran je onaj koji "ne bi trebalo da bude odabran".

Takmičar koji se nalazio na crvenoj poziciji je zaustavljajući brojeve izabrao 666.

Upravo taj broj je poznat kao demonski broj ili cifra koja se povezuje sa đavolom.

Odabir ovih cifara je pomalo uneo i nemir u same takmičare i voditeljku Milicu Gacin.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ranije

pre 6 godina

Zasto ovolika frka? Emisija je verovatno snimana ranije, tako da je to samo paradoks.

Moca

pre 6 godina

Čista slučajnost.Samo zlonamerni to mogu povezati sa nečim što nema veze sa životom.Kao u lotou izađu brojevi 26,27,28i29,može da bude namešteno a ne mora.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17