• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.06.2019

13:35

NAKON VELIKE BORBE, DIVNE VESTI! Dea Đurđević u emisiji 'Amidži šou' otkriva kada će se udati!

Kultura

NAKON VELIKE BORBE, DIVNE VESTI! Dea Đurđević u emisiji 'Amidži šou' otkriva kada će se udati!

Podeli vest

Još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Amidži šou" očekuje vas i ovog utorka od 22 časa na TV Pink. U studio kod Ognjena stižu Aleksandra Prijović, Goca Tržan, Katarina Kaja Ostojić i Dea Đurđević , dok će u drugom delu gosti biti aktuelne zadrugarke Mina Vrbaški i Ana Korać

Nakon porođaja, Aleksandra Prijović, sada Živojinović, napravila je dužu medijsku pauzu i posvetila se porodici i sinu Aleksandru. Međutim, na radost njenih obožavalaca, Aleksandra je odlučila da se vrati na javnu scenu i to novim hitom, pesmom "Neponovljivo", koja već ima više od milion pregleda na Jutjubu. Da li je zadovoljna dosadašnjim uspehom pesme, zbog čega se sada predstavlja samo imenom , ali i kako se snalazi u ulozi majke, Aleksandra otkriva upravo u ovoj emisiji.

 

MIROSLAV ILIĆ PODNEO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV BIVŠE LJUBAVNICE! Ona ga tuži za utvrđivanje očinstva, a on nju za proganjanje

Nakon što je na kratko ušla u "Zadrugu" i pevala na žurki povodom rođendana Željka Mitrovića, Goca Tržan utiske sabira upravo kod Ognjena u emisiji. Goca, ali i Kaja Ostojić predstaviće ovog utorka dva osvežavajuća letnja hita i ispričati koji su dalji planovi u karijeri.

Foto: TvPink

Tri meseca nakon teške saobraćajne nesreće, Dea Đurđević se uspešno oporavlja - nedavno je bila gost "Nacionalnog dnevnika", a ovog utorka će je ugostiti Ognjen. Dea će govoriti o procesu oporavka, šta joj sve predstoji u narednom periodu, koliko se uželela studija "Novog jutra" i da li su istinite glasine da će se uskoro udati za izabranika Mladena Mijatovića.

(VIDEO) MALA POMOĆ HIRURGA? Važi za najlepšu ženu sveta, a ovako je izgledala na MATURI!

Nakon oficijelnog dela emisije Ognjen je priredio zadrugarski spektakl - u studio pravo iz "Zadruge" stižu Mina Vrbaški i Ana Korać. Ko je kod koga živeo, u kakvom društvu su se kretale, da li je Filip Mijatov bio Anin dečko i da li su Mina i ona bile u istom poslu, otkrivaju upravo ove dve atraktivne zadrugarke.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija