• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.03.2017

22:49

ZBUNILA GA ZGODNA EMA STOUN! Otkaz zbog skandala na dodeli Oskara!

Kultura

ZBUNILA GA ZGODNA EMA STOUN! Otkaz zbog skandala na dodeli Oskara!

Podeli vest

Predsednica Američke filmske akademije koja dodeljuje nagradu Oskar, Čeril Bun Ajsaks, saopštila je da dvoje službenika firme "Prajsvoterhaus Kupers", Brajan Kulinan i Marta Ruiz, koji su bili zaduženi za prebrojavanje glasova i koverte sa imenom pobednika, nikada više neće raditi na organizaciji i sprovođenju ove manifestacije

Ajsaks je, kako prenose svetski mediji, dodala i da se preispituje saradnja Američke filmske akademije sa tom firmom.

Kulinan je u bekstejdžu putem "Tvitera" slao fotografiju glumice Eme Stoun samo par minuta pre nego što je voditeljima ceremonije, Vorenu Bitiju i Fej Danavej, predao pogrešan koverat. Ajsaks kaže da je to skrenulo Kulinanovu pažnju i dovelo do greške, kada je Fej Danavej za najbolji film, umesto pravog pobednika "Mesečine", proglasila "La-La lend".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija