• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.02.2015

11:26

POSLE ČETIRI RASPRODATE "ČIKAŠKE PERVERZIJE" Predstava se vraća u Dom omladine  28. i 30. marta!

Kultura

POSLE ČETIRI RASPRODATE "ČIKAŠKE PERVERZIJE" Predstava se vraća u Dom omladine 28. i 30. marta!

Podeli vest

Hit predstava "Čikaške perverzije" nakon rasprodata četiri izvođenja 13, 14, 15. i 16. februara vratiće se u Dom omladine Beograda ponovo 28. i 30. marta.

Pored toga, Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Ðordević konačno idu van Beograda - gostuju 13. i 14. marta u Pozorištu mladih u Novom Sadu i 27. marta u Domu vojske u Pančevu! Sve martovske predstave počinju od 20:00.

Ulaznica za predstave u Beogradu je 1.000 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim. Informacije o prodaji ulaznica za Novi Sad i Panćevo mogu se naći u Pozorištu mladih i Domu vojske.

"Čikaške perverzije", rađene po motivima drame Dejvida Memeta "Seksualne perverzije u Čikagu", od premijere 1993. zaključno do 2005. godine uživale su kontinuirani status hita kog je videlo preko 200.000 pozorišnih posetilaca.

Gagi Jovanović je posle skoro deset godina pauze odlučio vratiti publici "Perverzije", jesenas izuzetno uspešnom severnoameričkom turnejom (u okviru koje se stiglo i do Čikaga!), kao i za rasprodata izvođenja 18, 26. i 28. decembra, a potom i 19. januara u DOB-u.

"'Čikaške perverzije' su uvek izgledale isto, prosto su nepromenjive u svojoj biti. To je priča o ljubavi, o prijateljstvu, o problemima između muškaraca i žena. To je tema za sva vremena. Takva je i predstava. Uvek će trajati baš zbog toga što se bavi najobičnijim, a u stvari najkomplikovanijim stvarima", kaže Gagi Jovanović.

Dunja Dopsaj

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija