• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

13.06.2016

21:55

(FOTO) U ČAST FLOJDU! Eva Ras: Gaga je bio skroman, ne bi mu se svideo mural!

Kultura

(FOTO) U ČAST FLOJDU! Eva Ras: Gaga je bio skroman, ne bi mu se svideo mural!

Podeli vest

Tačno tri meseca posle smrti Dragana Gage Nikolića u Beogradu je osvanuo mural u čast legendarnog srpskog glumca

Njegova koleginica Eva Ras prošetala je do Čubure, kraja u kojem je slavni umetnik proveo život, kako bi videla delo koje je anonimni umetnik uradio preko puta kafića "Talija", u kojem je Gaga provodio najviše vremena.

Bog se šali s nama

Eva kaže da je srećna što Vračarci nisu zaboravili slavnog glumca, ali smatra da on ne bi bio baš oduševljen tim gestom.

Darko Cvetanović

- Gaga je bio skroman čovek i zato mu se ne bi svideo mural. Nikada nije voleo da bude u centru pažnje, a takav je bio i Bora Todorović. Oni su bili veliki glumci i nisu imali potrebe to da dokazuju - objašnjava glumica za Informer.

3 meseca je prošlo od kada je preminuo Dragan Nikolić

 

Umetnica je autoru murala zamerila i to što je na slici previše istakao zube čuvenog Prleta, pa se prisetila jedne anegdote.

- Bog se uvek našali sa nama, pa je tako i ovoga puta. Gaga i ja smo ceo život imali problema sa zubima, a na ovoj slici su njegovi previše istaknuti. Sećam se da sam jednom pozvala Gagu i rekla mu: "Je l' možeš da mi daš broj tvog zubara, opet imam nekih problema?" On mi je kroz smeh odgovorio: "Ma šta će ti njegov broj, meni je sad na probi ispao jedan zub" - ispričala nam je Eva kroz smeh.

ČAROBNO MESTO U BEOGRADU! Milena Dravić otvorila bioskop "Dragan Gaga Nikolić"!

Glumica dodaje da svog kolegu nikada neće zaboraviti.

Darko Cvetanović

- Gaga nam svima i dalje fali, mnogo njih sam ispratila, mislim da je vreme da i ja odem. Dok nije postojao ovaj grafit, nisam prolazila ovom ulicom, a sada ću svaki dan šetati tuda - priča Eva.

Nije znao remi

Milena otišla na more

Milena Dravić nije videla mural posvećen njenom mužu Draganu Nikoliću jer je otputovala u njihovu vikendicu u Rosama. Glumica je pre nekoliko dana otišla u Crnu Goru, gde ima kuću u Bokokotorskom zalivu.

S druge strane, Aca Kostić, vlasnik kafića "Talija" u kojem je Nikolić bio redovan gost, oduševljen je muralom.

- Lepo je što su Gagi posvetili grafit. Pretpostavljamo da je to uradio jedan arhitekta sa Vračara, ali verovatno nije želeo da se eksponira. Pronaći ćemo mi njega, baš nas zanima ko je - priča prijatelj legendarnog glumca.

U Gaginom omiljenom lokalu i dalje stoji njegova fotografija na mestu gde je voleo da sedi.

- Dragan je uvek sedeo na istom mestu, okrenut ka zidu da ga ljudi ne bi prepoznali. Poslednji put sam ga doveo ovde pre godinu dana, a posle toga kada se razboleo više nije dolazio. Često smo igrali remi, ali on nikada nije naučio da se karta i uvek je gubio - kroz suze se prisetio Kostić.

MILENA DRAVIĆ POSLE ŽIVOTNOG PARTNERA IZGUBILA I DRAGOG PRIJATELJA: Bata će počivati pored mog Gage, svog "malog brata"!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aleksa

pre 7 godina

Gaga je legenda i misljenje Eve Ras o muralu je nebitno...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija